Купете сега, платете по-късно набра популярност по време на пандемията

...
Купете сега, платете по-късно набра популярност по време на пандемията
Коментари Харесай

Купете сега, платете по-късно е тук, за да останете и ставате масови

Купете в този момент, платете по-късно набра известност по време на пандемията от ковид, защото ниските лихвени проценти и директивите за оставане вкъщи подхранваха онлайн извършването на покупки. Тъй като лесните пари пресъхнаха и внимателните от инфлацията купувачи се отхвърлиха от разноските, догатката беше, че промишлеността ще се бори да продължи стремителния си ритъм на напредък.

Изглежда не. Въпреки икономическите усложнения – или може би заради тях – потребителите пренасочват по-голяма част от разноските си към кредиторите на BNPL. Световните разноски за покупки на BNPL са нарастнали с 18 % предходната година, с цел да доближат 316 милиарда $, съгласно отчет на платежния процесор Worldpay. В Съединени американски щати методът на заплащане, който е известен измежду купувачите от поколението Z, направи 95 милиарда $, или 5 %, от продажбите в електронната търговия предходната година.

В Affirm, един от най-големите играчи в Съединени американски щати, бруто размерът на стоките през последното тримесечие се е нараснал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР