“Политиката няма място в , особено в националния театър. На

...
“Политиката няма място в , особено в националния театър. На
Коментари Харесай

Валери Йорданов: Политиката няма място в театъра


“Политиката няма място в, изключително в националния спектакъл. На Александър Морфов за следващ път му се появи, че или ще играеш по свирката ни или няма да твориш. Човекът, който може да твори в целия свят, тук ние му споделяме, че нямаме потребност от него ”, съобщи артистът Валери Йорданов в предаването “120 минути ” във връзка абсурда в Народния спектакъл през последните две седмици.

На 29 октомври на Народния спектакъл осъмна с изкъртена табелка и надписи: " Движение за права и свободи ", " Връзки с обществеността на Ахмед Доган " и " Изчезвай ". Впоследствие режисьорът Александър Морфов призна, че той е " известният причинител и че не се е крил ". Кръстева бе дълготраен представител на Движение за права и свободи, някогашен народен представител и член на Комисията по просвета и медии и някогашен зам.-министър на културата.

“Това беше акт на митинг, който беше авансово разгласен с усмивка от самия Морфов пред сътрудниците ”, сподели артистът.

Той сподели, че Морфов от два месеца се опитвал да води диалог и да направи нещо. “Колеги, които работеха повече от 15 години в, биваха принудени да напущат със съглашения, които не са им угодни ”, посочи Йорданов.

По думите му Александър Морфов е канен като режисьор из целия свят.

“Самият той няма потребност от пиар. Юристите ни споделиха, че единственото, което може да желаят от Александър Морфов, е да заплати боядисването на вратата. Може и аз да я боядиса. Неговият митинг обаче незабавно беше употребен политически. Политиката няма място в ”, добави Йорданов.

Повече гледайте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР