Напълно възможно е след 9 юни да видим Слави Трифонов

...
Напълно възможно е след 9 юни да видим Слави Трифонов
Коментари Харесай

Андрей Чобанов: Напълно възможно е да видим Слави Трифонов в парламента след изборите

„ Напълно допустимо е след 9 юни да забележим Слави Трифонов в Народното събрание. Случвало се е и преди водачи на листи на вземат участие в изборите, а в следствие да не участват в Народното събрание. Това не е казус. Ръководството ще бъде добре показано по един или различен метод в Народното събрание. “

Това сподели претендентът за народен представител за записи диалози на водачи на Политическа партия

Това сподели в предаването „ Тази заран “ Андрей Чорбанов, претендент за народен представител от „ ИТН “, лидер на листата във Велико Търново.

„ Аз съставлявам една характерна област в страната – хората, занимаващи се с обучение и просвета. Тези хора са общността, основала европейските полезности като такива. Обществото в Европа е учредено на правила, които не са обосновани от технократи, а от хора, които се   занимават с развиването на напредъка. Затова учените са най-подходящи за подобен вид занятия, да съставляват себеподобни, тъй като това са хора с прогресивни хрумвания, без рамки и с взор към бъдещето “, разясни Чорбанов.

 Мълния удари мъж в София (ВИДЕО) 3 мин. Мълния удари мъж в София (ВИДЕО)  Водна буря: Градушка изпочупи прозорци на коли в София (ВИДЕО И СНИМКИ) 5 мин. Водна буря: Градушка изпочупи прозорци на коли в София (ВИДЕО И СНИМКИ)  Майка намушка с нож 4-годишната си щерка 1 мин. Майка намушка с нож 4-годишната си щерка  Лекари оперираха простъпка дясното коляно на мъж вместо лявото 2 мин. Лекари оперираха простъпка дясното коляно на мъж вместо лявото  КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година 3 мин. КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година  „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ) 3 мин. „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ)  Мълния удари мъж в София (ВИДЕО) 3 мин. Мълния удари мъж в София (ВИДЕО)  Водна буря: Градушка изпочупи прозорци на коли в София (ВИДЕО И СНИМКИ) 5 мин. Водна буря: Градушка изпочупи прозорци на коли в София (ВИДЕО И СНИМКИ)  Майка намушка с нож 4-годишната си щерка 1 мин. Майка намушка с нож 4-годишната си щерка  Лекари оперираха простъпка дясното коляно на мъж вместо лявото 2 мин. Лекари оперираха простъпка дясното коляно на мъж вместо лявото  КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година 3 мин. КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година  „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ) 3 мин. „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ)

Как могат да се усилят приходите на българите?

 „ Подценяваме гласоподавателите от време на време. Те са много наясно, че едно лице, което е защитавало някаква позиция през годините, постоянно може да взе участие в няколко избора, а в последна сметка да се реши в последния миг кой от тях ще е по-добър. И в това няма нищо ужасно. В Народното събрание една парламентарна група има тежест, до момента в който в Европейския парламент чувството за национална конструкция е нещо по-различно и е хубаво там да има хора с разнообразни занятия и специалности “, добави още той.

По думите му изборите са доста разнообразни от всякаква позиция, макар че се смесват две в едно.

„ Нашите стратегии са сносно създадени във всички сфери в публичния живот. Ние не сме трансформирали нищо в нашата политика. Отново ще търсим поддръжка във всичко пол сили, когато става дума за разрешаване на национални проблеми. Не става дума за парцелиране на сфери на въздействие. Смятаме, че един закон би трябвало да е добър за хората “, добави Чорбанов.

Той изясни, че в Европейския парламент своето семейство ще търси в лицето на консервативната общественост.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР