Сутрешният блок на bTV Тази сутрин“ ще има празнично издание

...
Сутрешният блок на bTV Тази сутрин“ ще има празнично издание
Коментари Харесай

Празнично издание на „Тази сутрин“ на 24 май

Сутрешният блок на bTV „ Тази заран “ ще има празнично издание от Националната библиотека „ Св. св. Кирил и Методий “ във връзка 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност.

Водещите Мария Цънцарова и Златимир Йочев ще посрещнат специфични посетители и ще водят забавни диалози за силата на словото, благосъстоянието на българския език и посланията на светите братя Кирил и Методий. В откритото студио ще гостуват министърът на културата Найден Тодоров, обичаната детска писателка Катя Антонова, наградените учители в Националния конкурс „ Учител на годината “ Марина Дамянова и доктор Верка Бонева, както и други събеседници.

Детският хор към столичното 79 СУ „ Индира Ганди “, вокална група „ Пламъче “, духовият оркестър на Първа британска езикова гимназия, както и още доста реализатори, с техните учители и ръководители, ще бъдат част от празничното издание на „ Тази заран “.

 Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка  Как се гласоподава на избори 3 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка  Как се гласоподава на избори 3 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV

През целия ден екипите на медията ще проследят посредством живи включвания и репортажи в „ Преди обед “ и излъчванията на bTV Новините празничните шествия и атмосферата в страната.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР