Политическият пиар Нидал Алгафари коментира ситуацията с активиста на "Да,

...
Политическият пиар Нидал Алгафари коментира ситуацията с активиста на "Да,
Коментари Харесай

Нидал Алгафари коментира провокацията на "Дай България" срещу Гешев

Политическият пиар Нидал Алгафари разяснява обстановката с деятеля на "Да, България ", който направи грозна провокация по време на съвещанието на правната комисия, където присъединяване взе основният прокурор Иван Гешев.

Публикуваме думите от персоналния му профил във Facebook без редакторска интервенция:

"Приятели,

едно момче от една младежка организация, участвало на чуването на основния прокурор, пропиля опцията да пита и да получи отговори. За него бе по-важно да устрои циркова стратегия и да попадне за малко във фокуса на камерите.

Представилият се за публицист момък можеше да зададе въпроси, чиито отговори сигурно са комплицирани и сложни и можеше да препоти основния прокурор, само че не това е задачата. Никой не желае ясни отговори от прокурора, прокуратурата, правосъдната система, тъй като задачата не е да получат отговори, а да извадят от нафталина организацията, чийто водач сложи изискванията, при които бе определен основният прокурор.

Същата тази организация, която бе един от стълбовете на ръководството на ГЕРБ, същата, която твърдеше по време на предизборната си акция, че те ще са тези, които няма да позволен Борисов на власт и го подпираха, поради постовете, които той им даде. Как да му имам вяра на този момък?

Журналист, който авансово се е запасил с отпечатани с лика на премиера евра, дали е желал в действителност да пита и да получи отговори или е търсил метод да влезе в обективите? Дали в действителност са го интересували отговорите на въпросите?

Представям си по какъв начин в този момент този момък и водача им си хихикат предостатъчно и се тупат един различен по раменете, че са направили нещо велико. Нещо главозамайващо.

С сходни дейности не се реализира прогрес, а ставаме още по-смешни в очите на всички ни! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР