Великобританията търси талант оценява всички носеше прословутите червени очила на

...
Великобританията търси талант оценява всички носеше прословутите червени очила на
Коментари Харесай

Съдиите от „Великобритания търси талант“ Аманда Холдън, Бруно Тониоли и Алеша Диксън са „приятелски цели“, тъй като носят прословутите червени очила на Саймън Коуел за селфи

Великобританията търси гений прави оценка всички носеше прословутите червени очила на Саймън Коуел за селфи по време на шоуто в неделя вечерта 

Музикалният магнат беше видян да носи алените очила доста пъти и по-рано тази година той разкри за какво са постоянен продукт, когато снима филм детайл, когато той снима. 

Когато Britain's Got Talent се завърна на екраните на ITV през април, основният арбитър още веднъж раздруса стилните нюанси, само че преди този момент беше настоял, че няма нищо общо с „ мистериозна болест “.

През февруари 64-годишният музикален магнат се появи в своя Instagram, когато изясни на някои „ загрижени “ почитатели, че има потребност от тях за здравословни аргументи.

Споделяйки кадър, на който носи очилата, до момента в който е в журито, той написа: „ Току-що разбрах съгласно интернет, имам „ мистериозна болест “.

„ За всеки, който се инт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР