подкрепи дигитализацията на Българския спортен тотализатор (БСТ) с облачна система

...
подкрепи дигитализацията на Българския спортен тотализатор (БСТ) с облачна система
Коментари Харесай

А1 подкрепи дигитализацията на Българския спортен тотализатор

поддържа дигитализацията на Българския състезателен тотализатор (БСТ) с облачна система за ръководство на мрежа от рекламни видео екрани, аудио системи и интерактивни устройства за своите топ 100 обекта в цялата страна. С решението А1 Digital Signage представителите на БСТ могат да ръководят централизирано аудио и образно наличие, предавано на екраните, в това число извеждането на разнообразна графична информация по авансово заложен график. Важно преимущество на услугата от А1 е, че с нейното въвеждане се отстрани нуждата от внедряване на комплицирана инфраструктура.

Ръководството на държавното дружество БСТ търси идеалния баланс сред усъвършенстване на разноските, сигурност и усъвършенствани резултати. Това става допустимо посредством внедряване на модерна облачно-базирана система за отдалечено ръководство на рекламно видеосъдържание и предаване на информация за проведените хазартни игри.

Основен приоритет е изборът на уместно изцяло решение, което да дава отговор на действителните бизнес потребности на дирекция “Маркетинг ” на БСТ. Затова компанията избра професионалното решение A1 Digital Signage, което дава еластичност и лекост на работа, както и нужните механически условия от ИТ позиция - инфраструктурни параметри, мрежова сигурност и мултимедийни условия.

„ Подкрепата за дигитализацията на бизнеса и обществените институции в България е измежду водещите цели на А1. Развиваме новаторски решения, които да оказват помощ на корпоративните ни клиенти да трансформират бизнеса си благодарение на новите технологии. С решения като A1 Digital Signage те могат да дават на своите консуматори атрактивно и потребно наличие по централизиран метод, което им пести време и вложения в спомагателна инфраструктура. “, съобщи Любомир Левчев, старши управител „ Стратегически ICT планове, нововъведения и продажби на едро “, А1 България.

“Внедряването на А1 Digital Signage е следващата сполучливо изпълнена стъпка от тактиката за цифрова промяна и развиване на Директива за птиците Български състезателен тотализатор. По този метод 64-годишната организация, част от живота на доста генерации българи, пристъпва в цифровия свят, успявайки да комуникира със своите клиенти доста по-ефективно, предоставяйки им настояща информация за своите артикули и услуги. Направихме избора за А1 Digital Signage след съществено пазарно изследване и запознаване с редица конкурентни решения. Вярваме, че А1 Digital Signage е съвършеното за нашия случай решение, предлагащо мощни принадлежности, софтуерна еластичност, самостоятелност и цялостна самостоятелност от фирмената инфраструктура. Започнахме с нашите топ 100 обекта из цялата страна, като планираме да увеличим броя им. Сигурен съм, че добавената стойност за бизнеса ще бъде осезаема, а сполучливото осъществяване на този план прибавя още една постоянна основа в положителните партньорски взаимоотношения сред А1 и Българския състезателен тотализатор. ”, разяснява Иво Кръстев, CIO, Български състезателен тотализатор.

А1 Digital Signage е съвременен инструмент, който оказва помощ на бизнес клиентите за по-атрактивното показване на посланията в обектите посредством аудио и образно интерактивно наличие. По този метод Българският състезателен тотализатор има опция по-ефективно да осведоми участниците в игрите за най-новите артикули, услуги и акции, както и за облагите от другите игри – числови и лотарийни.

Системата се осъществя с потребление на крайни устройства за визуализация – мултимедийни плейъри, конфигурирани особено за работа съгласно условията на съответната система, построена за мрежата от тото пунктове. Облачната услуга дава самостоятелна предпазена база данни и уеб основан програмен продукт за ръководство, като не се постановат спомагателни вложения в ИТ инфраструктура.

Благодарение на A1 Digital Signage чиновниците на БСТ имат опция да вършат отдалечен мониторинг на предаваното наличие в действително време, както и статуса на плейърите и интернет свързаността. Услугата има интегрирана функционалност за транскодиране на видео наличие, което обезпечава оптимално лъчение на плануваните екрани. Няма ограничаване на броя консуматори, като в същото време има опция за групиране на екраните по разнообразни признаци, за елементарно подаване на еднотипно наличие.

Чрез услугата A1 Digital Signage клиентите разполагат и с набор от принадлежности за обмисляне на лъчение на видео наличие и включени благоприятни условия за основаване и обработка на маркетингово наличие, както и спомагателни варианти за генериране на хоризонтални и отвесни екранни шаблони, към които да се прибавя информация за тъкмо време, часови зони, RSS вести, прогноза за времето, валутни курсове и други

ИТ специалистите от А1 дават поддръжка, следене на интензивността на устройствата и уведомяване на клиента посредством имейл или телефон при потребност. Като част от услугата А1 дава на клиентите на тотализатора обслужване на позвънявания, свързани с проблеми при работата със системата.

Българският Спортен Тотализатор (БСТ) е водещ лицензиран
хазартен оператор, основан през 1957 година Оттогава и до през днешния ден е влиятелна институция, добре известна със своите обичаи в региона на числовите и лотарийни игри, които са неразделна част от българския обичай и просвета. Тотализаторът е главният източник за финансиране на спорта в България, като по този метод способства за неговото развиване и триумфи. Освен за спорта в България, БСТ отделя средства и в поддръжка на културата и образованието.

А1, част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова и сателитна телевизия, четири лични спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения на над 4,8 милиона клиенти. През 2020 година A1 България регистрира доходи от 513,8 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 192,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 27 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия. Приходите на A1 Group за 2020 година са 4,55 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,58 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни снабдители в света.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР