Плодовете освен източник на витамини, минерали, енергия и красота са

...
Плодовете освен източник на витамини, минерали, енергия и красота са
Коментари Харесай

Любимият плод издава характера

Плодовете с изключение на източник на витамини, минерали, сила и хубост са и скришен дипломат на характера. Любимият плод разкрива присъщи особености в държанието, мирогледа и метода на мислене на индивида.

Американски експерти сочат, че изборът на плодове може да ни опише доста за индивида до нас, да разкрие слой по слой характера му и да ни уточни даже добре прикриваните му черти. Ако желаете да разгадаете индивида до вас, погледнете в чинията му.

Ревнивецът се познава по дините

Любителите на дини са ревностни, недоверчиви по природа. Дори да се пробват да скрият тези черти от характера си, оставайки видимо спокойни, душата им не намира покой. Обичат да са център на вниманието, да притеглят погледите, само че в случай че същото се случи с половинката им, не могат да го преглътнат. Ако мечтаете за другари и сътрудник, които не гледат на вас като на трофей или движимост, а като на пълноправен сътрудник, феновете на вкусния летен плод не са вашият подобаващ избор.

В търсене на чистата душа

Мечтаете ли за добър човек, с който да споделите пътя си? Някой, който ще подаде ръка на падналия и храна на просяка? Любителите на малините са за вас. Те са с по детски чиста душа, родени филантропи, помагащи на близките, без да търсят компенсация, хвалба и премия. Да оказват помощ, е това, което ги прави щастливи, окрилява ги и дава смисъл на живота им. Усмивката в очите на тези, на които са помогнали, ги прави щастливи и е най-голямата премия за тях.

Розови очила

Имате потребност от другари, заредени с оптимизъм, които виждат света през розови очила? Любителите на крушите са вашите хора. Те търсят и откриват положителното и позитивното на всички места, а чашата им е постоянно на половина цялостна, а не на половина празна. Чувството им за комизъм е свежо и заразно, а веселбата и приятното прикарване с тях са обезпечени.

Път към предишното
 Любимото ни цвете издава забавни детайлности за характера ни Любимото ни цвете издава забавни детайлности за характера ни
Ако човек си хареса някое цвете, се впечатлява нормално от тези със характерен цвят, мирис, форма на цветовете. Яркият цвят на цвете...

Не обичате новостите? Плаши ви смяната? Не възприемате модерните връзки, софтуерния век? Потърсете фена на ябълки. Той живее в предишното, наивник е по душа и не счита, че модерните любовни връзки, в които са забъркани трима или повече души, са това, на което се гради фамилията. Консервативни са и носят полъха на тези времена, в които мъжът е бил покровител и джентълмен.

Обич за всички

Хората, предпочитащи пъпеши, са отворени към новото. Свободолюбиви натури, които раздават обич на всички в близост. Те са толкоз любвеобилни и другарски настроени с всички, че са извънредно несъответствуващ избор за ревностните натури. Ако търсиш обаче душата на компанията, на града и на света, избери индивида, купуващ си пъпеш.

Заключени устни

Любителите на гроздето са тези, на които може да доверите тайните си. Те ги пазят като свои.
 Любимият ни цвят издава забавни детайлности за характера ни Любимият ни цвят издава забавни детайлности за характера ни
Вашият цвят не е безусловно този, който доминира в дрешника ви или този, в който боядисвате стените в жилището от година на годи...

Културата е на мода

Черешите са обичан плод на културните и възпитани хора, които се отличават с учтивост и са основани, с цел да радват близките. Раними са и тежко претърпяват изменничество, пазете душата им.

Гордост и предубеждения

Любителите на бананите са горделиви, високомерни на пръв взор и в очите на близките, само че надълбоко в себе си са раними, сантиментални, раздаващи се, страдащи за другите. Ангел и дявол в едно тяло. Те постоянно ще ви изненадат и в никакъв случай няма да ги разгадаете до край.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР