Пияни роми налетяха на бой на шофьор от таксиметрова компания

...
Пияни роми налетяха на бой на шофьор от таксиметрова компания
Коментари Харесай

Роми душат шофьор на такси, охранители го спасиха

Пияни роми налетяха на пердах на водач от таксиметрова компания в Пловдив. Екшънът се е разиграл малко след 2:00 часа тази нощ, когато мъжете се качили в кола на компанията " Трафик такси ". Поискали от водача да ги закара до казино в регион " Северен ". От самото начало двамата се държали нападателно. Докато колата прекосявала през бул. " Марица-Юг ", единият даже изискал да възпламени цигара.

" Използваха много дебелашки език на няколко пъти. Докато прекосявах по бул. " Марица " ми споделиха " Карай по-бързо, бе, чиче! ", само че аз съблюдавах рестриктивните мерки в града. След като желаеха да пушат, ги помолих да изчакат още малко, защото в колата е неразрешено. Започнаха да ме заплашват, че ще си изгубя работата, да питат тези коли на кого били, че в този момент щели да се обадят на шефа ", описа пострадалият пред TrafficNews.bg. Той усетил, че двамата стават нападателни. Затова отбил колата в региона на Водната палата и им връчил сметката за услугата, като ги помолил да слязат.

Това обаче не се приело добре от солидно почерпените роми. Единият даже му декларирал " в този момент ще те оберем, ще те изнасилим и отново ще ни закараш ". Пътникът, който се возил на задната седалка, хванал водача за врата и почнал да го души. Докато го стискал с всичка мощ, сипел хули и обиди. През цялото време пострадалият се опитвал да се измъкне от хватката, с цел да изкара двамата от колата.

Не след дълго до таксито спрял патрул на компания " Даикс ". Виждайки охранителите, ромите се стъписали. Междувременно таксиджията съумял да се отксубне и изкарал нападателя от колата. За да се отбрани, го блъснал, а мъжът паднал на земята. През това време обаче неговият сателит взел телефона му от колата. Шофьорът тръгнал да го гони и съумял да го събори, само че в последна сметка беглецът се измъкнал.

" През това време се обърнах и видях, че сотаджиите към този момент ги няма, само че в региона бяха спрели няколко коли, а от тях изскачаха роми. Уплаших се, качих се в автомобила и се свързах с шефа на компанията ", спомня си още той.

Мъжът отишъл в Четвърто районно управление (на МВР), с цел да подаде тъжба. Преди това се върнал на мястото и ревизирал дали телефонът му не е изпаднал. Той обаче липсвал. Оказало се, че на мястото са пристигнали униформени, откакто чиновниците на охранителната компания алармирали за случилото се. Извършителите били арестувани. Телефонът на водача бил конфискуван от задържаните роми и привързан към материалите по формираното бързо произвеждане.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР