Байер Леверкузен победи Бохум с 5:0 в мач от 33-ия

...
Байер Леверкузен победи Бохум с 5:0 в мач от 33-ия
Коментари Харесай

Байер Леверкузен отбеляза пет попадения във вратата на Бохум

Байер Леверкузен победи Бохум с 5:0 в мач от 33-ия кръг на Бундеслигата. " Аспирините " записаха своя 50-и мач за сезона без загуба.

Футболистите на Шави Алонсо предвкусиха своя триумф на " Воновия Рурщадион " в Бохум още в 15-ата минута, когато Феликс Паслак получи червен картон и остави домакините с човек по-малко на терена, поради жестоко влизане.

Гранит Джакапърви показва огневата мощност на първенците с удар в напречната греда. Патрик Шик откри резултата с изстрел от придвижване. Виктор Бонифейс удвои задатъка на " аспирините " с гол от дузпа в добавеното време на първата част.

След почивката гостите продължиха да бележат. Шут на Виктор Бонифейс се отби от лявата греда, преди резервата Амин Адли да засече с глава центриране от ъглов удар и да направи преднината класическа.

Едмон Тапсобасъщо бе насочен да запише името си измежду голмайсторите, само че негово попадение бе анулирано поради засада.

Йосип Станишич бе прецизен с изстрел в долния десен ъгъл. Появилият се от аварийна пейка Алехандро Грималдо оформи крайния резултат в продължението.

Байер Леверкузен оглавява класирането с актив от 87 пункта. Бохум остава на 14-ата позиция в подреждането с 33 точки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР