Ветеран от армията, който построи замък на ръка, за да

...
Ветеран от армията, който построи замък на ръка, за да
Коментари Харесай

Герой от войната в Афганистан, който построи планински замък на ръка, получи заповед да го събори

Ветеран от армията, който построи палат на ръка, с цел да му помогне да се оправи с посттравматичния стрес, в този момент е принуден да го събори.

Майки Алън притегли хора от Канада и Нова Зеландия на рид високо над Уотсвил, в долината Сироуи на Карфили. На върха му има впечатляваща каменна цитадела, която той е построил напълно от нулата. В явен ден можете да забележите каменната конструкция през облаците от основния път на селото и постоянно да видите нейния основател ангажиран на работа.

Въпреки че може да не е най-известната или най-великата цитадела в страната, стоплящата сърцата му история за генезис е превзела сърцата на мнозина. Проектът стартира като метод за 43-годишния някогашен боец да занимава мозъка си, до момента в който се бори с посттравматично стресово разстройство и меланхолия, заяви Wales Online.

Въпреки това, след години на изтегляне и сглобяване на над 100 тона камък на планината Mynyddislwyn, известността на замъка се трансформира в негов провал. Съветът на Caerphilly съобщи, че структурата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР