Звездата от Strictly Come Dancing Боби Брейзър постави рекорда по

...
Звездата от Strictly Come Dancing Боби Брейзър постави рекорда по
Коментари Харесай

Боби Брейзър от Strictly постави рекорд по слуховете за любовта на колегата си от EastEnders

Звездата от Strictly Come Dancing Боби Брейзър сложи върха по слуховете, че излиза с сътрудника си от EastEnders Джази Финикс.

Миналия месец беше обявено, че 20-годишният Боби се е преместил от Ели Лийч с колежката си от сериала Джази, 23, която се появи в дългогодишния сериал предходната година като продажница на име Надин Келър. Докладите настояват, че дуото е завързало романтика, откакто тя се е върнала в сапунката на BBC, с цел да снима нови епизоди.

По време на къс диалог Джази даже го назова „ прелестно момче “, само че сведе до най-малко детайлностите за връзката им. И в този момент, по време на телевизионните награди BAFTA в неделя, Боби наруши мълчанието си по отношение на слуховете по отношение на положението на връзката му и настоя, че не излиза с Джази.

Моделът, трансформирал се в артист, изглеждаше грациозен в класическо черно костюм и бяло горнище с копчета. Той приключи умния си външен тип с черна папийонка и театралничи за фотоси, преди да отговори на въпроси. На въпрос на репорте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР