Разплаканата Лорейн Кели беше почетена“, тъй като получи специална награда

...
Разплаканата Лорейн Кели беше почетена“, тъй като получи специална награда
Коментари Харесай

Лорейн Кели емоционална, докато я аплодираха след „невероятната“ победа на BAFTA

Разплаканата Лорейн Кели беше „ почетена “, защото получи специфична премия по време на телевизионните награди BAFTA 2024.

The Водещият на ITV, който работи в ефира в продължение на впечатляващите 40 години, бе отличен със специфичната премия на Академията. Тя беше предизвестена авансово за огромния миг в известие в ефир през март.

Но Лорейн към момента беше супер горда, когато пристигна моментът да одобри премията, празнувайки голямата си кариера. Тя взе премията от звездата от " Наследство " Браян Кокс, а Хю Джакман и Хелън Мирън бяха измежду тези, които отдадоха респект на видео. „ Никога не се усещам като изявление. Винаги се усещам като диалог със остарял другар. Аз съм огромен обожател измежду доста други “, сподели Мирън.

След като получи овациите, Лорейн сподели: „ Това е такава чест, в действителност бих желал да благодаря на всички, с които съм работил през последните 40 години. Горд съм, че работя на закуска и телевизия денем, само че също по този начин се забавляваме. Зрителите ме см...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР