Пикапите на Ford F-Series се появяват най-често във филми на

...
Пикапите на Ford F-Series се появяват най-често във филми на
Коментари Харесай

Знаете ли кои са най-популярните коли от филмите на ужасите

Пикапите на Ford F-Series се появяват най-често във филми на ужасите. До това умозаключение стигнаха специалистите от Bristol Street Motors, откакто гледаха най-хубавите 50 кино лентата на ужасите, включени в класацията на Empire Online. Изследването, извършено в навечерието на Хелоуин, преглежда към 690 коли от тези филми.

Първенецът, пикапите на Ford са герои в 13 кино лентата от 50. Най-често такива коли са снимани във филми от категория B (нискобюджетни филми). Например тази кола може да се види във кино лентата от 1986 година „ Максимално ускоряване “ на Стивън Кинг.

На второ място е американският седан Ford Crown Victoria, а тройката се добавя от Cadillac Fleetwood. Следват пикапът Chevrolet C/K и Ford Custom. В челната десетка влизат още: Ford LTD Country Squire, Volkswagen Beetle, Ford Escort, Ford Mustang и Ford Transit.

Авторите на проучването са сюрпризирани от появяването на Volkswagen Beetle в този лист. Но тази кола се появява в седем от 50-те най-популярни филми на ужасите. По-специално, " Бръмбарът " може да се види във кино лентата " The Shining ", режисиран от Стенли Кубрик.

Наградата за марка, която най-вече е взела участие във филми на ужасите в последна сметка отиде при Ford. Автомобилите от тази марка са се появявали във филмите 113 пъти. На второ място е Chevrolet, а на трето - Volkswagen.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР