Петьо Костадинов „Полковника“ се включи активно в дебата по темата

...
Петьо Костадинов „Полковника“ се включи активно в дебата по темата
Коментари Харесай

„Полковника“ с култов коментар за цървули, чесън и навуща по темата с ЦСКА и Георги Илиев „Майкъла“

Петьо Костадинов „ Полковника “ се включи интензивно в дебата по тематиката с ЦСКА и Георги Илиев „ Майкъла “, откакто някогашният изпълнителен шеф на „ армейците “ на собствен ред се изрече обществено след новите наказания, които клуба понесе към прехвърлянията на куп играчи от Локомотив Пловдив по време на остарялото управление.

Футболният сътрудник направи паметен коментар за цървули, чесън и навуща в уеб страницата си „ Проспорт “. Представяме го на вашето внимание без редакторска интервенция:

В София скочи до 17 и замириса на нещавени цървули, непрани навуща и чесън

Температурата скочи до 17 градуса на слънце в София и в центъра се размириса на непрани навуща, кални нещавени цървули, немити крайници и чесън.

Чесънът, както и да е. Вирусно време. А той пробиотик.

Интересни са хватките на актуалната агитация у нас. Колкото по-медерен и динамичен става светът, толкоз по-опростена до опростачване иде тя през медиите на медитиращото в шаш общество.

Например. Треньорът на един тим телефонира, с цел да благодари на почитатели, които подкрепили с пари напъните на състоятелен човек, който никак не им е до " петтях " лв.. Похвално, несъмнено. Хем тук някъде, хем в Чикаго. Звъни треньорът за лукс. Не излиза наяве дали е звънял в покрайнините на Мичиган, с цел да пита по какъв начин е Цецо. Цецо Йончев.

Но бай Минчо кълве, кифла Пепа желае дете от него, а Мара къса сутиен и гащи пред екрана, подготвена да се отдаде виртуално с чисто нови акумулатори на вибратора. И никой не пита по каква причина там има камера. Докато звъни.

Идилично.

Но иде по-късно. Изригва декларация, сакаш Потния се е изявил в писане и връща таймера няколко години обратно. Дума по дума пастирска лексика. Стилистиката на селски кръчмар против недоволство от разредено с варовита вода киселяк вино.

Почват на абардаж Георги Илиев. Самозвал се по американски Майкъла споделят. Добре дано е Миша! Както беше мечокът от логото на Олимпиадата в Москва. Спортно ще е.

Всичко бива. Но иде повече човеци, които са го чували и гледали на прескачащ черно-бял тв приемник, без стабилизатор, да разясняват играча Георги Илиев. Всеки си има възходи и падения. Но сигурно отстраняването на испанския първенец Реал Сосиедад, да вземем за пример, има най-малко трима ярки герои. Огромен Цветан Йончев, извънземен Георги Велинов и безмилостен до ликвидиране Георги Илиев - Майкъла - Миша.

Работата е там, че крив като дъга от буре, високомерен, като столична пръчка, нагъл, като хлъзняк за депутатска листа, Георги Илиев е прям и прекомерно постоянно прецизен, като Таню Киряков на Олимпиада.

Отдавна сме се примирили. София е огромно село. Със своите крещящи от нелепост достоверни селяндури и с нас-селянчетата с нови трандафори на гол непран крайник у него. Да привнесем цвят и представление.

Време е за футбол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР