Ралф Рангник отказа да поеме Байерн Мюнхен, твърди германският Билд.

...
Ралф Рангник отказа да поеме Байерн Мюнхен, твърди германският Билд.
Коментари Харесай

Рангник отсвири Байерн

Ралф Рангник отхвърли да поеме Байерн Мюнхен, твърди немският " Билд ". Опитният експерт съобщи пред медията, че решението му е „ не е отвод към Байерн “, а по-скоро „ самопризнание “ към неговите футболисти.

През последните дни медиите в Германия твърдяха интензивно, че Рангник е сигурният нов треньор на Байерн Мюнхен, като договорът сред двете страни е просто условност, само че се оказа, че това не е по този начин.

Рангник, който е някогашен управител на Манчестър Юнайтед, съобщи пред Билд, че желае да продължи работата си като старши треньор на националния тим на Австрия, с който ще взе участие на Евро 2024 в Германия това лято.

" Аз съм националният селекционер на Австрия и правя това с цялото си сърце. Наслаждавам се на задачата си и съм решен да продължа сполучливия път, който дружно избрахме. Искам да подчертая, че решението ми не е отвод към Байерн, а по-скоро самопризнание към моя тим и задачите, които имаме. Напълно съсредоточени сме върху европейското състезание. Ще създадем всичко, с цел да стигнем оптимално надалеч в шампионата ", сподели германецът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР