През нощта и преди обяд ще преобладава облачно време, на

...
През нощта и преди обяд ще преобладава облачно време, на
Коментари Харесай

Времето в петък - валежите спират, температурите се повишават

През нощта и преди обяд ще доминира облачно време, тук-там със слаби превалявания от дъжд. Сутринта тук-там в котловините ще се образува мъгла. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, в София - към 8°.
 
В следобедните часове преваляванията на всички места ще спрат и облачността над доста региони ще се раздра. Вятърът ще се задържи от изток-югоизток, ще е слаб, в Източна България - до сдържан. Максималните температури ще са най-вече сред 17° и 22°, в София - към 19°.
 
Ветровито в планините
В планините преди обяд ще е най-вече облачно и мъгливо, тук-там със слаби превалявания. След обяд преваляванията ще спрат и облачността ще стартира да се раздира. Вятърът в ниските елементи ще е до сдържан от юг, а във високите ще е краткотрайно мощен от запад-югозапад и с него ще се придвижва топъл въздух. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра - към 9°.
 
Облачно по морето
Над Черноморието облачността ще е най-вече забележителна. На места към обяд ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан източен вятър. Максималните температури ще са 15°-17°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР