Около 2:10 ч. на 1 май участък от автомагистрала Мейджоу-Дабу

...
Около 2:10 ч. на 1 май участък от автомагистрала Мейджоу-Дабу
Коментари Харесай

Си Дзинпин призова да бъдат положени всички усилия в спасителните дейности след срутване на магистрала в Гуандун

Около 2:10 ч. на 1 май сектор от автомагистрала Мейджоу-Дабу в провинция Гуандун се срути. По последни данни досега жертвите на случая са 48, а ранените 30.

Местни управляващи и ведомства би трябвало да засилят контрола, да подобрят механизма за реагиране на изключителни обстановки, навреме да ревизират за рискове във значими региони и сфери, с цел да се подсигурява сигурността на хората, имуществото и публичната непоклатимост, сподели Си Дзинпин.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед28485Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед17517Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед49688„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед28404Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед32390Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед132057Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед91427Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед84545Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР