ТОКИО (AP) — Японски следователи установиха, че сблъсък по време

...
ТОКИО (AP) — Японски следователи установиха, че сблъсък по време
Коментари Харесай

Япония казва, че сблъсък по време на нощно учение е причинило смъртоносната априлска катастрофа на 2 военноморски хеликоптера

ТОКИО (AP) — Японски следователи откриха, че конфликт по време на нощно обучение е предизвикал смъртоносната злополука предишния месец на два японски военноморски хеликоптера SH -60K хеликоптери Seahawk, сподели министърът на защитата на страната в четвъртък.

Това е съгласно предварителния разбор на данните от полета, сподели министърът на защитата Минору Кихара, добавяйки, че какво тъкмо е довело до конфликта към момента се проверява.

Кихара изключи механична щета на SH-60K Seahawks от Морските сили за самозащита и разгласи, че ученията, които бяха спрени след злополуката, ще бъдат възобновени в петък.

Двата разследващи хеликоптера SH-60K, пренасящи общо осем души екипаж, изгубиха контакт късно на 20 април по време на нощно образование източно от остров Торишима в Тихия океан, на към 600 километра (370 мили) южно от столица Токио.

Един от общо осемте членове на екипажа на двата хеликоптера беше открит във водите и по-късно разгласен за мъртъв, а издирването на седемте и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР