Пътната обстановка в страна след обилния снеговалеж - множество ключови

...
Пътната обстановка в страна след обилния снеговалеж - множество ключови
Коментари Харесай

След обилния снеговалеж: Затворени са ключови пътища за движение

Пътната конюнктура в страна след изобилния снеговалеж - голям брой основни пътища са затворени.

 enlightened   Затворен за придвижване за всички моторни транспортни средства заради навявания е пътят Шумен-Силистра. Поради понижена видимост към 06:00 ч. е затворен за придвижване и първокласният път Шумен-Разград-Русе , оповестиха от полицията.

Въвежда се краткотрайно ограничаване на придвижването по Ришкия проход за тежкотоварни коли с маса над 12 тона. Изградени са контролно-пропускателни пунктове. Екипи на полицията са на място и наблюдават за спазването на въведените ограничавания.

Към 03:30 ч. в дежурната част на Областната дирекция е постъпил сигнал за настъпил случай на п ътя Шумен-Велики Преслав . Изпратеният на място екип е открил, че при осъществяване на оглед на пътя и на рисково надвисналите клони чиновник на пътноподдържащата компания е бил ударен от лидер на автомобил . Мъжът е откаран за обзор в шуменската болница . Към момента няма информация за положението му, добави представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи в Шумен.

 enlightened   Пътят Варна-Добри ч е затворен за придвижване на тежкотоварни коли, оповестиха от полицията. 

В града е наводнен подлезът на улица " Шипка " , доста вода, която затруднява придвижването има в региона на Летния спектакъл.  Стълб от уличното осветяване на ул. " Стара планина " е паднал , получени са голям брой сигнали за паднали клони и билбордове.

Снегонавявания има и в региона на Провадия и Ветрино , допълват от полицията.

От полицията молят към водачите да се осведомят за пътната конюнктура преди да подхващат пътешестване, да карат деликатно, тъй като е евентуално тук-там да има заледявания на пътя. Да съблюдават безвредна отдалеченост и да не подхващат бързи и рискови маневри.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР