Първото специализирано изложение за дронове и безпилотни машини на Балканите

...
Първото специализирано изложение за дронове и безпилотни машини на Балканите
Коментари Харесай

На хоризонта се задава INTER DRONE EXPO

Първото профилирано ревю за дронове и безпилотни машини на Балканите ще се организира в София от 20 до 23 октомври. INTER DRONE EXPO ще бъде под патронажа на българския президент Румен Радев. Изложението, което трансформира България в пионер за района, се провежда взаимно от Интер Експо Център и Консорциум Международно дрон ревю.

„ Дроновете и безпилотните машини ще навлизат с все по-голяма скорост в всекидневието ни. Значението им за другите стопански браншове ще пораства “, разясняват уредниците. Проектът INTER DRONE EXPO ще сътвори пространство за среща на представители на другите стопански браншове с производители, вносители и дилъри на безпилотни машини, аварийни елементи и съставни елементи и програмен продукт. От „ първа ръка “ те ще се срещнат с изгодите от внедряването на дроновете за разнообразни действия и браншове, като: избавителни интервенции, следене на трафика, картографиране, доставка на храни, спедиция, гасене на пожари, земеделие, отглеждане на животни, военна индустрия и доста други.

„ Дроновете няма да стоят статично по щандовете “, твърдят уредниците. Напротив. INTER DRONE EXPO дава късмет да ги забележим „ в деяние “. Това ще се случва на обособени трасета.

Ако допреди 20 години безпилотните летящи апарати бяха научна фантастика за необятната аудитория, през днешния ден те навлизат от ден на ден в всекидневието. Какви са изгодите и приложенията на дроновете? Какво предсказват визионерите? Как дроновете ще повлияят за развиването на другите бизнес сегменти? Отговори на всички тези въпроси ще получим на пилотното издание на ревю INTER DRONE EXPO. От 20 до 23 октомври, в Интер Експо Център.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР