Първите педофилски движения възникват на Запад през 50-те години (най-първите

...
Първите педофилски движения възникват на Запад през 50-те години (най-първите
Коментари Харесай

Напаст: Педофилите вече завземат политиката!

Първите педофилски придвижвания пораждат на Запад през 50-те години (най-първите - в холандските Хага и Ротердам). Те желаят декриминализация на половите връзки сред възрастни и деца, унищожаване на възрастта за полово единодушие, написа pogled.info.

През 70-те и 80-те години педофилските асоциации получават поддръжка от разнообразни демократични и левичарски политически групи и са в тясна връзка с представители на ЛГБТ придвижването. През 1974 година Deutsche Arbeitsgemeinschaft Päderastie (DAP) е основано от издателя на западногерманското списание Pikbube, десният либерал Хелмут Бендт.

На 02.12.1978 година на среща, озаглавена „ Любовта на мъжете към момчетата и възрастта на единодушието “, е основана Северноамериканската асоциация за феновете на момченца (NAMBLA), ръководена от Дейвид Торстед, произтекъл от Партията на троцкистите. Няколко години тя управлява организационния комитет на годишния гейпарад в Ню Йорк, член е на Международната асоциация на лесбийките и гейовете (притежава съвещателен статут при Организация на обединените нации и Европейската комисия). NAMBLA към момента е дейна, тя издава бюлетин и организира лобистка и комерсиална активност.

През 1979-83 година в Германия съществува организацията Pedophilia e. V. (D.S.A.P.), която има няколко районни клона. Освен това немските педофили се включват в политиката в границите на организациите AG-Pädo, Krumme 13, Orange Street на дамите, Работната група за хуманната половост (AHS), Баварския хуманистичен съюз.

През 1982 година в Холандия, по самодейност на Мартин Тео, наказан за педофилия, е основано Общество “Мартейн”, което скоро става водеща група за педофилите в Европа. Vereniging MARTIJN също е член на Международната асоциация на лесбийките и гейовете, издава списание OK Magazine, разпространяващо се гратис в холандските книжни мрежи и е субсидиран (чрез фондове) от страната.

През 2006 година членовете на Vereniging MARTIJN, дружно с вегани, бранители на добитъка, зоофили и ексхибиционисти, които се причисляват към тях, основават Партията за обич към близък, свободата и многообразието (PNVD, „ Партия на педофилите “).

Тя е управлявана от президента на Общество “Мартейн”, възрастния перверзник Ед ван ден Берг, който по това време живееше с малолетния си "приятел " и преди време е санкциониран и наказан на условна присъда за принуждение над 11-годишно момче. Ръководството включва и Мартин Утенбогаард (ковчежник на Общество “Мартейн”, чиновник на един от най-големите холандски вестници - лявоцентристкия “Фолкскрант”) и Норберт де Йонге.

Партията се пробва да се кандидатира на парламентарни избори. Районният съд в Хага отхвърля желае на фондация Soelaas за възбрана на PNVD, базирайки се на „ демокрацията, свободата на изложение, свободата на събранията “.

На 14 март 2010 година PNVD афишира саморазпускане, само че “Мартейн” продължава да бъде интензивно. На 18.06.2011 година Министерството на сигурността и правораздаването на Холандия взема решение, че активността на Vereniging MARTIJN не опонира на законодателството на страната. Но на 18.04.2014 година Върховният съд на Холандия въпреки всичко издава присъда за ликвидацията на обществото.

Сред най-известните педофилски политически придвижвания в другите европейски страни са Датската асоциация на педофилите, Британската конструкция за продан на информация за педофилите, френската Groupe de recherche pour un unance différente, белгийската De Rooie Vlinder.

Педофилията постоянно е била необятно публикувана в западната политическа система. Доскоро обаче аристократите, министрите, депутатите, банкерите, юристите избраха вонящия уют на тайните педофилски ВИП-общности и не насърчаваха „ елементарните “ политически упоритости на сътрудниците за сходни зависимости.

Сега, явно, в задкулисието е решено намерено да се образува педофилски сегмент на европейската политика. Холандия още веднъж е изпитателна площадка. Въпреки правосъдно решение за разпродажба, Vereniging MARTIJN не изчезва. Организацията сплотява стотици и стотици извращенци. Обществото (и по-широкият педофилски съюз - Фронтът за избавление на децата) е готово за всеобщо прекачване в легалното политическо поле.

Според публицистите от холандската телевизионна компания RTL авторитетните педофили от ръководещата демократична Народна партия за независимост и народна власт би трябвало да оказват помощ за реализирането на този проект.



Съвсем неотдавна беше оповестено възраждането на Партията на любовта към близък, свободата и многообразието. REN TV цитира известието: "В началото на идната година Партията за любовта към близък, свободата и многообразието ще бъде възобновена. " Автор на известието е създателят на остарялата PNVD, Ед ван ден Берг, 75-годишен дегенерат, собственик на голяма сбирка от детска порнография.

"Тук не приказваме за приемливост, приказваме за завладяване, просто за нападателно завладяване на властта ", съобщи Валдемар Герд, народен представител от немския Бундестаг от партия "Алтернатива за Германия ".

Източник: pogled.info, Превод: В.Сергеев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР