Партията излиза на протест на 6 април Костадин Костадинов отново

...
Партията излиза на протест на 6 април Костадин Костадинов отново
Коментари Харесай

Костадин Костадинов бесен: Кое е грозен политически PR, Петков?

Партията излиза на митинг на 6 април
Костадин Костадинов още веднъж повдигна тематиката с кораба „ Царевна”, който е блокиран в Мариупол в живо включване в профила си във Facebook. Той напомни разказите на дами на българските моряци по какъв начин те бедстват на плавателния съд - не виждат светлина, нямат храна и са под непостоянен обстрел.

По думите на водача на „ Възраждане” руснаците пускат нашите сънародници, само че украинците ги пазят с концепцията „ когато руснаците завладяват Мариупол, да употребяват този и други непознати корабо като жив щит”.

Костадинов се възмути на думите на премиера Петков, който във Facebook назова дейностите на „ Възраждане “ политически пиар.

„ Когато през вчерашния ден дамите, майките и сестрите на българските моряци на кораба споделиха това, Кирил Петков безочливо излъга няколко пъти. Първо, че държавното управление било в контакст с моряците, след това, че имали храна. После сподели, че руснаците трянвало да обезпечат кулоар, което също не е правилно. После сподели, че моряците не желали сами да се изтеглят. Най-гнусното, което лъжеца Петков сподели, че това било противен политрически PR. Кое е противен политически ПР, Петков? Това, че дамите и майките, родителите се опасяват за живита им”, попита водача на „ Възраждане”. Той съобщи, че до скоро си е мислел, че в Петков лиспват експертни и професионални качества, в този момент мисли, че му липсват и човешки.

Костадинов го упрекна, че нито един път не е сложил проблема с кораба по време на диалозите със Зеленски.

„ И тази заран излиза едно същество- заместител министър на траспорта и казава, че защото корабът бил под малтийски байрак, ние сме уведомили Малта. А това, че това е български транспортен съд, с български екипаж и капитан?”, сподели Костадинов.

Той разгласи, че на 6 април в 12 часа пред Народно събрание партията митинг – против окупацията и за българска национална политика.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР