Парижката полиция е съставила протокол на известния френски актьор Жерар

...
Парижката полиция е съставила протокол на известния френски актьор Жерар
Коментари Харесай

Жерар Депардийо шофира пиян със скутер

Парижката полиция е съставила протокол на известния френски артист Жерар Депардийо за шофиране на скутер в нетрезво положение и му е забранила да продължи пътя си, заяви ТАСС, като се базира на списание " Пуан ".

Пазителите на реда решили да ревизират Депардийо, откакто забелязали, че той подминал стоп линията на червен сигнал на светофара.

Полицаите забелязали и косвени признаци на замайване, при което поискали той да се подложи на експресен тест за алкохол, който излязъл позитивен и посочил надвишаване на нормата с 0,25 мг алкохол на литър издишан въздух. Тогава артистът признал, че е изпил две чаши бира, преди да се качи на транспортното средство.

Списанието написа, че служителите на реда познали Депардийо, когато той свалил шлема си, и докладвали на началството си за случая. На мястото дошъл комисарят на ротата за обезпечаване на сигурността и намеса, който се опитал да убеди служителите на реда да не сформират на артиста протокол. По закон обаче позитивната проба от бързия тест изисква наложително осъществяване на инспекция с апарат за премерване на равнището на алкохола, който посочил 0,40 мг на литър издишан въздух.

В резултат на което протокол бил формиран и на Депардийо било неразрешено да продължи пътя си. От комисариата на полицията той бил взет от свои познати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР