Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира днес изтеклия снощи запис

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира днес изтеклия снощи запис
Коментари Харесай

Борисов за записа на ПП: Само Кирил Петков не беше разбрал, че имат торби с кеш

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява през днешния ден изтеклия нощес запис за Политическа партия, като разгласи, че от него излиза наяве, че досегашните му " некоалиционни сътрудници " са купували гласове.

" Винаги съм вярвал, че Кирил Петков е почтен човек, а и последните записи демонстрират това. Само той не беше схванал, че имат торби с кеш. Звучеше за мен даже миловидно, като слушах по какъв начин са безчинствали през тези 11 месеца ", сподели той по време на представянето на управническата стратегия на ГЕРБ.

Той се обърна към медиите, по думите му - подкрепящи " Продължаваме промяната - Демократична България " (ПП-ДБ), и сподели, че ги съжалява, тъй като в този момент ще би трябвало да предадат информацията по какъв начин ПП-ДБ " крадат пари и купуват гласове ".

Изтеклите записи в действителност са два. В първия Асен Василев споделя, че разполагат с всекидневен кеш. Оказва се, че Кирил Петков не е знаел това и след това всички разискват по какъв начин да го легализират. Във втория запис от през днешния ден се споделя, че президентът Радев " с кеша " може да купи изборите. И двата записа касатя изборите след първия мандат на Политическа партия.

Автентичността на записите не е доказана, само че Политическа партия отговори и на двата, публикувайки позиция в страницата си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР