Здравен експерт обясни защо свалянето на тези упорити килограми може

...
Здравен експерт обясни защо свалянето на тези упорити килограми може
Коментари Харесай

Доктор обяснява защо само намаляването на калориите вероятно няма да ви помогне да загубите телесни мазнини

Здравен специалист изясни за какво свалянето на тези упорити килограми може да е по-трудно, в сравнение с си мислите, и не става дума за това какъв брой калории приемате.

Разговаряйки със Стивън Бартлет в неговия известен подкаст, Дневникът на един основен изпълнителен шеф, доктор Робърт Лустиг описа някои изненадващи истини за това, че инсулиновата устойчивост е същинският провинен за битките за намаляване. Д-р Робърт Лустиг, прочут професор по детска ендокринология, нашумя с дълбокото си гмуркане във нездравословните резултати на захарта върху телата ни, като написа бестселъри като „ Шанс за мазнини “, „ Метаболитен “ и „ Хакването на американския разум “.

Според Лустиг сладките неща са главно затруднение в борбата против издутината. Той самоуверено етикетира фруктозата, основен съставен елемент на захарта, като " отрова " за нашата система, обяснявайки, че тя се обработва в тялото сходно на алкохола. Той също по този начин акцентира заплахите от прекаляването със захарта, сравнявайки нездравословното му влияние с това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР