ОвенПрез днешния ден ще ви владеят емоции и дела, свързани

...
ОвенПрез днешния ден ще ви владеят емоции и дела, свързани
Коментари Харесай

Хороскоп за петък

Овен

През днешния ден ще ви владеят страсти и каузи, свързани с дома ви, брачния сътрудник, другари и сътрудници. Като цяло той ще е сполучлив за всички Овни. Тъй като в действителност звездите ви дават огромна сила през днешния ден, в композиция с изострен разум, пробвайте се да ги ползвате градивно при контактите си, изключително с най-близкия човек до вас. Там точно не започвайте разправии, пазете се и от блян за доминиране, тъй като това ще отблъсне обичания ви. Не се учудвайте, в случай че от другари може да чуете отзиви и препоръки във връзка на колегата, само че вие в действителност най-добре знаете по какъв начин да постъпвате. Може да получите вести, свързани с някакъв тип завещание.

Телец

През този петък главните ви задължения съгласно звездите са в областите на професионалните ви и партньорски контакти. Вашите страсти и каузи ще са свързани естествено с изключение на с кариерата, и с дома и колегата. В професионалната сфера използвайте насъбрания си опит и вътрешен глас, когато става въпрос за решение на комплицирани и не доста ясно дефинирани проблеми. Ще имате постоянна поддръжка от силите на планетните конфигурации, само че може би и известно напрежение, до момента в който намерите решенията. Учете се от несъгласията и грешките си. Имате доста добър ден за интимни контакти с противоположния пол, само че в случай че се изкушите това да е с хора от работната ви среда, клюките и одумванията са ви в забрадка вързани.

Близнаци

През днешния петък може да почувствате остър блян към материална обезпеченост, което ще се прояви като спестовност и системност за довеждане на нещата до дъно с твърдоглав и непрекъснат труд. Не се тормозете обаче за финансовото си благоденствие, тъй като звездите ви дават висока сила и работливост в области, които са ви обичани. Естествено е с такава настройка на планети и в интимната сфера да сте същински първенци, стига да го пожелаете, тъй като и опциите ви за контакти от всевъзможен темперамент са доста положителни. По опция обаче, без значение от това дали учите или работите, се постарайте да обуздавате вашите желания към противоположния пол.

Рак

През днешния ден звездите ви дават сериозна централизация и дарба да избягвате занимания с непотребни неща. Имате задоволително мощен енергиен заряд да преследвате и постигате и далечните си цели. Можете да получите помощ, в случай че ви се наложи от родители и другари, допустимо е и прелестно да бъдете сюрпризирани с парична сума или облага от родственици. Реализирайте и естествените си благоприятни условия да извършите работното си място още по-удобно посредством метаморфоза или с въвеждане на нови съоръжения. Може да изпитате и увлечение към далечни непознати места с мистична популярност. Ако ви се наложи да преследвате духовни цели, можете да разчитате на рутина и бързи решения.

Лъв

Ще се радват на триумф всичките ви инициативи, свързани с къси пътувания, изявления и изяви в музиката и литературата. Имате огромна сила и мощ, използвайте я с градивна устременост. Трябва да сте наясно със себе си и с обстоятелството, че с лекост се справяте с неща, които обичате, а при нелюбимо занятие чувствате непреодолими бариери. В домашна среда зачитайте мнението и достолепието на другите, с цел да не ви обвинят в противоположен случай в тираничност. По предписание имате положителни условия за съгласие с околните и познатите си, подсъзнателно обаче може да се разкъсвате сред дълбоки и буйни прояви на усеща и последна самодисциплина. Пазете се от прибързани решения както въобще, по този начин и съответно за подписване на брак.

Дева

Използвайте силата си, с цел да свършите неотложните дребни неща в живота, тъй като от време на време те се оказват изключително значими. Преценете добре през този интервал кои са същинските ви другари и на кои не може да разчитате. За мнозина се обрисуват положителни условия за опазване и увеличение на личното ви богатство посредством професионална изява или благодарение на колегата ви, изключително в сферите на интелектуалния труд. Ще се справяте чудесно, в случай че работите в региона на връзките, компютърните артикули, медиите. Ако се сблъсквате с нови и непознати за вас материи, усвояването им зависи напълно от предварителната ви конфигурация. Много евентуално е да сте привлечени от мистични проблеми.

Везни

Днес имате задоволително тонус и капацитет, изострен и практично работещ разум, с цел да реализирате значими и дълготрайни цели. Независимо от региона ви на изява, постарайте се да употребявате опцията, която ви се отваря за възстановяване на материалното богатство. Нищо, че ще ви се отдава асимилиране на нова информация от всемирен темперамент, старайте се да не прахосате силата и времето си в безпределно философстване в не доста ясни материи, от което няма да има особена изгода. Петъкът ви е обагрен от изявения ви личен сексапил и от нарастнали потребности за контакти с всичко красиво и хармонично. Не се впечатлявайте, в случай че по не напълно обясними аргументи околните ви прекомерно не утвърждават интимните ви контакти.

Скорпион

Днес ви чака огромна динамичност, обвързвана най-много с връзки с хората наоколо към вас - съседи, родственици и евентуално много контакти и пътувания на близки дистанции във връзка на служебните ви задължения. Може би ще ви е прелестно да отделяте задоволително време за контакти с другари, само че там се пазете от невъздържание в каквото и да е отношение, тъй като наклонността е да имате доста благоприятни условия, само че въпреки всичко да си знаете мярката в заниманията. Има възможност и да се стремите към връзки, които не са прекомерно за афиширане, само че имайте поради, че мъчно ще ви се отдаде да запазите всичко в загадка при такава тъкмо планетна настройка и околните ви по този начин или другояче ще схванат за вашата незаконна активност.

Стрелец

В професионалната сфера през днешния ден звездите ви дават непоклатимост и триумфи. Това може да се отрази благотворно и на вашите финансови запаси. Способни сте да се справяте с нова информация в сфери, където се ползват модерни средства за връзка и автоматизация на рутинните действия. Трябва обаче добре да се огледате в приятелския си кръг и да разграничите чистите другарски връзки от тези с неразбираем финансов или любовен подтекст. Не е наложително безусловно да има мошеници към вас, не би трябвало да се захващате и със съдружници с разтърсени финанси и недобре премерени и непрактични хрумвания. Ако съумеете да го извършите, колкото и напрежение да ви коства това в първичния миг, след това ще бъдете удовлетворени.

Козирог

Вие през днешния ден сте постоянна, уравновесена и практична натура. В професионалната сфера звездите ви дават непоклатимост и сила за триумф в този интервал. Може това да се отнася за сполучливи далечни пътувания, както и за ползотворни контакти. Били те за бизнес или образование, в случай че са в сфери, където се ползват модерни средства за връзка и автоматизация, ще се справите сигурно. Успехи ще жънете и в случай че се занимавате с политика, публични придвижвания, научноизследователска активност. Що се касае до личната ви персона и естеството на публичните ви контакти, повече може би ви се желае да вярвате в чудеса, в сравнение с да вършиме справедливи преценки. В интимните връзки обаче търсите повече непоклатимост, здрав и постоянен авторитет и ясни позиции.

Водолей

Петъкът за вас ще бъде доста виновен, изключително във връзка с вашето професионално предопределение или във връзка със устрема ви да заемете мечтаното от вас влиятелно място. Ще ви владее огромно предпочитание да изпъкнете и в това ще ви оказва помощ волята ви за победа. Единственото нещо, което може да ви сътвори известно напрежение, е, в случай че се оставите да прекалите с вродената си екстравагантност и чудноватост в държанието. От друга страна, точно някои по-екстремални обстановки могат да ви предизвикат да деянията изключителната си автентичност и гении в професионално отношение - внимавайте с крайните средства за постигане на задачата. Използвайте деня, с цел да обмислите детайлно режима си на работа и отмора и дали би трябвало да продължавате да работите до безсилие.

Риби

През днешния ден ще ви вълнуват стремежи и желания към нови простори и най-много методите, по които можете да разширите хоризонтите си. Никак не са изключени при вас пътувания надалече, за някои и в чужбина, както и събирането на ярки усещания от тези пътувания. Стремежът ви към романтика и кондензиран живот за следващ път ще господства в всекидневието ви. Все отново не е за препоръчване да се отдавате на духовни скитания и заблуди, които могат да ви вкарат в една ненужна комплицираност и приключване на сили и сила. Много засилена ще бъде вашата така и така мощна сензитивност, само че през днешния ден тя ще върви в комбиниране с обич и пламенност. Дори може да имате едно чувство за обреченост в любовта и възприятията.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР