Отрязани от Spotify, с премахнати титли ваше височество от официалния

...
Отрязани от Spotify, с премахнати титли ваше височество от официалния
Коментари Харесай

Скромен напредък за Хари и Меган

Отрязани от Spotify, с отстранени трофеи " ваше височество " от формалния уебсайт на кралското семейство и в извънредно обтегнати връзки с най-близките им родственици... Нещата за принц Хари и Меган Маркъл не наподобяват изключително добре.
 Принц Хари и Меган Маркъл ще продуцират филм за Netflix, а сюжетът не е инцидентен
Сламката, за която удавниците Хари и Меган ще се заловен

Поемат в нова посока

И въпреки всичко се вижда и някаква светлина в тунела, с помощта на договорката им с Netflix. Тя към момента е в действие и напълно скоро ще можем да забележим втората продукция на компанията им Archewell Productions - поредицата Heart of Invictus.

Тя няма да е толкоз " скандална ", колкото първата - Harry & Meghan проследяваше връзката на принца и някогашната актриса, сватбата им и последвалия раздор с английското кралско семейство. Може да се трансформира в най-впечатляващия дебют на документален филм в стрийминг платформата, само че им завоюва и много негативи.

Да се върнем на Heart of Invictus, който ще е отдаден на игрите Invictus - интернационално спортно съревнование за ранени, инвалиди и други военни ветерани, учредено от принц Хари през 2014 година

Поредицата ще наблюдава изкъсо изданието на игрите в Хага през 2022 година, като ще обърне по-специално внимание на няколко спортиста, чиято орис се трансформира, откакто се връщат от военните си задачи.
 Снимка 573746

От филмовия откъс виждаме и, че тематиката за войната в Украйна също ще бъде наранена. Доста от фрагментите са и с принц Хари и дейното му присъединяване в организацията на игрите, и връзката с участниците в тях. В филмовия откъс Мегън Маркъл не се появява.

Принцът е изпълнителен продуцент на Heart of Invictus, а режисьори на поредицата са Орландо декор Айзиедел и Джоана Натасегара. Премиерата е на 30 август по Netflix.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР