Търсещите убежище, получаващи дневна надбавка за разходи, ще видят плащанията

...
Търсещите убежище, получаващи дневна надбавка за разходи, ще видят плащанията
Коментари Харесай

Търсещите убежище ще получат дневна надбавка за разходи, подложена на проверка на средствата съгласно новите правила

Търсещите леговище, получаващи дневна надбавка за разноски, ще видят заплащанията си под инспекция на средствата според нови проекти, които би трябвало да бъдат въведени идващия месец.

Ново Съветът, публикуван от държавното управление, разказва в детайли проектите на фона на загрижеността на държавното управление, че някои работещи търсещи леговище към момента желаят надбавките.

Ако претендент за интернационална протекция живее в квартира, предоставена от Службите за настаняване на интернационална протекция (IPAS), или е в лист на чакащи да се реалокира в квартира, до момента в който чака решение по молба, те имат право на дневна надбавка за разноски от €38,80 на седмица за възрастен и €29,80 на седмица за дете.

Прилага се нараснала ставка от 113,80 евро на седмица за възрастен, когато човек не е настанен и е в лист на чакащи за настаняване по IPAS.

В отговор на ограниченията основният изпълнителен шеф на основаната в Лимерик организация за човешки права и групата за поддръжка на мигрантите Doras, предизвестиха, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР