Аржентинският президент Хавиер Милей изпя песен от сцената на концертна

...
Аржентинският президент Хавиер Милей изпя песен от сцената на концертна
Коментари Харесай

Президентът на Аржентина Милей пя в концертна зала за представяне на книгата си

Аржентинският президент Хавиер Милей изпя ария от сцената на концертна зала в Буенос Айрес по време на представянето на новата си книга. „ Мили хора, желаех да го направя, тъй като постоянно съм го правил акапелно, само че желаех да го аправя и с музиканти “, сподели президентът, когато излезе на сцената. Тогава Милей извърши ария на групата La Renga с изменен текст в съпровода на музиканти. Композицията съдържа репликите „ Аз съм крал, аз съм лъв “ и „ Полакомих се за кастата “, както Милей назовава политическата върхушка. В формалното предаване на събитието, което се излъчваше в YouTube канала на президентската администрация, не беше включено осъществяването на президента.

След музикалната част Милей благодари на членовете на своето държавно управление и на законодателите от обединението „ Свободата настава “, като особено загатна сестра си Карина Милей. Тя е основен секретар на президентската канцелария, която президентът назова своя шефка. След това президентът стартира представянето на книгата си „ Капитализъм, социализъм и неокласическият капан “, в която написа за преимуществата на австрийската икономическа школа и вредата от държавната интервенция в икономическите процеси.

Милей, който встъпи в служба като президент на 10 декември предходната година, разказва себе си като либертарианец и анархо-капиталист. Той се застъпва за минимална интервенция на държавното управление и дава обещание да реши икономическите проблеми на Аржентина посредством унищожаване на бюджетния недостиг посредством редуциране на разноските. Според откриватели от Католическия университет на Аржентина равнището на беднотия в страната се е повишило до 55% през първото тримесечие на годината на фона на шоковите ограничения на държавното управление на Майли. През декември тази цифра е била 49,5%.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР