Отборът на ЦСКА-София ще се опита да защити шампионските си

...
Отборът на ЦСКА-София ще се опита да защити шампионските си
Коментари Харесай

ЦСКА-София ще пази дистанцията с Лудогорец под тепетата

Отборът на ЦСКА-София ще се опита да отбрани шампионските си упоритости и да резервира дистанцията с водача Лудогорец в днешното си посещение на Локомотив в Пловдив. Двубоят е през днешния ден от 15,30 часа на " Лаута ".

В момента Лудогорец води с 4 точки, а в понеделник приема последния в класирането Витоша Бистрица и при нова неверна стъпка на " алените " може да усили още повече преднината си. В предишния кръг ЦСКА-София записа 1:1 с другия пловдивски тим - Ботев, само че тогава беше без голмайстора си Фернандо Каранга, който се завръща през днешния ден в игра.

Аут обаче е Станислав Манолев и по тази причина на негово място по десния фланг ще излезе Кирил Десподов. Отляво пък Кулма ще размени Меркадо. Треньорът Стамен Белчев, който ще изведе ЦСКА-София за 40-и път, пък ще може да разчита на възобновените изцяло Антон Недялков и Божидар Чорбаджийски. Белчев обаче ще разчита още веднъж в центъра на защитата на Александър Барт, който се показва добре.

На " Лаута " има нов треньор - босненецът Бруно Акрапович, който още търси своята първа победа отпред на " смърфовете ". Под негово управление отборът записа загуби с 0:1 от Левски и 0:3 от Рудогоре в предишния кръг.

Основните терзания на пловдивчани са свързани със отбраната, което е притеснително поради наличието на Каранга на терена. През сезона ЦСКА-София завоюва безапелационно с 4:1 на " Българска войска ", а в края на предишния си потегли с триумф 2:1 от " Лаута ".

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ:

Локомотив: Диао, Крумов, Везалов, Георгиев, Велковски, Банович, Фрикеш, Марчев, Серджо, Бакалов, Аяри.

ЦСКА-София: Черниаускас, Недялков, Барт, Бодуров, Дюлгеров, Пинто, Малинов, Кулма, Тиаго, Десподов, Каранга.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР