Филаделфия даде мандат на всички градски служители да се върнат

...
Филаделфия даде мандат на всички градски служители да се върнат
Коментари Харесай

Филаделфия изисква всички градски служители на пълен работен ден да се върнат в офиса

Филаделфия даде мандат на всички градски чиновници да се върнат в офисите си, в случай че са наети на цялостен работен ден, считано от 15 юли.

Кметът Черел Паркър направи известието в понеделник, като сподели, че желае да сътвори по-видимо и налично държавно управление. Решението приключва политиката на града за виртуална работа, която беше въведена през 2021 година, и всъщност връща чиновниците към обмисляне отпреди пандемията.

„ Присъствието на чиновниците на работното място разрешава по-лични и продуктивни взаимоотношения “, сподели Паркър, който встъпи в служба през януари. „ Улеснява връзката. Той предизвиква обществените връзки, както и съдействието, нововъведенията и приобщаването. “

Паркър сподели, че към 80% от 26 000 чиновници на града работят напълно на място от предходната година, до момента в който останалите са работили сред 31 до 75 часа на интервал на възнаграждение на място.

Решението провокира остри рецензии от Американската федерация на държавните, окръжните и общинските чиновници Local 2...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР