Документален филм за Кристофър Рийв - Супер /Човек: Историята на

...
Документален филм за Кристофър Рийв - Супер /Човек: Историята на
Коментари Харесай

Документален филм за Кристофър Рийв Супер/Човек - който описва възхода на актьора към славата и парализата при шокиращ инцидент - предстои да бъде пуснат по кината 20 години след смъртта на звездата на 52

Документален филм за Кристофър Рийв - Супер /Човек: Историята на Кристофър Рийв – следва да бъде пуснат по кината по-късно тази година – 20 години след гибелта на звездата на 52 години (на фотографията 1979 г.)

На 42 години през 1995 година, звездата от Супермен Рийв остана неподвижен от врата надолу, откакто беше хвърлен от кон по време на съревнование по конен спорт в Кълпепър, Вирджиния. Той разчиташе на инвалидна количка и вентилатор до края на живота си. на фотографията през 2003 година със брачната половинка Дана)

Президентът на Warner Bros. за вътрешното разпространяване Джеф Голдщайн сподели в изказване:  „ Това беше тъкмо в това студио, където той ни направи всички имат вяра, че човек може да лети и този документален филм разкрива какво го е направило същински воин на екрана и отвън него.

„ Партньорството с нашите другари от Fathom Events, с цел да представим този доста специфичен филм на го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР