„От ВОЛЯ не сме защитавали Цвета Караянчева, напротив. Всеки човек

...
„От ВОЛЯ не сме защитавали Цвета Караянчева, напротив. Всеки човек
Коментари Харесай

Марешки: Искащите оставката на Караянчева са по-лоши от нея

„ От ВОЛЯ не сме защитавали Цвета Караянчева, в противен случай. Всеки човек има своите недостатъци, прави неточности, най-вероятно и при нея е по този начин. Кои обаче са тези душмани, които желаят оставката ѝ. Ние показахме, че настояващите за това са по-лоши от нея.Това изявление беше не да я пазиме, а да кажем, че в случай че би трябвало да махнем Караянчева, с цел да пристигна Вигенин или Нинова – ние сме изрично срещу. Не го позволихме”. Така в студиото на „ Здравей, България” водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки разяснява дебатите към гласуването на оставката на Цвета Караянчева.

От ръководителите на Народното събрание, които помни от предходни години, Марешки уточни, че Караянчева стои по-добре от всеки един от тях. „ Като административен началник смятам, че тя е човек, който може да потушава напрежението и да води работата на Парламента”, добави водачът на ВОЛЯ.

Според него по време на дебата са се чули „ страшни неща”. „ Не е прелестно някого да го плюят”, добави Марешки.

Съдебните обвинявания против себе си той разяснява по този начин: „ Получавам бизнес и политически удари поради активността ми против корупцията и настояванията за правдивост в България. Нарочват ме бизнесите като модел за плячкосване на страната, против които скачаме. Нарочват ме и политическите ми съперници. Говори се, че съдът е на „ Демократична България”, счита той.

Въпреки получените, присъди Марешки беше безапелационен, че се усеща заслужен да бъде зам.-председател на Народното събрание.

„ Атакуват ме Вигенин, Нинова и някакъв Кутев. Той ми насочва и персонални закани. Крещи ми „ ще видиш ти какво ще стане”. Предупреждавам го обаче, че няма да му разреша да го прави”, изясни водачът на ВОЛЯ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР