От понеделник, 13 февруари, достъпът до Бахмут, Донецка област, ще

...
От понеделник, 13 февруари, достъпът до Бахмут, Донецка област, ще
Коментари Харесай

Бахмут е затворен за влизане на цивилни, забраната засяга и доброволци

От понеделник, 13 февруари, достъпът до Бахмут, Донецка област, ще бъде затворен за цивилни, в това число доброволци. Такива ограничения са подхванати за гарантиране на сигурността на фона на активността на съветските диверсанти. Това съобщи командирът на групата за въздушно разузнаване на Въоръжените сили на Украйна с позивна „ Мадяр “ в канала си в Telegram.

" Най-накрая, от на следващия ден те публично ще затворят достъпа, добре, дават обещание най-малко за цивилни до Бахмут, с цел да не заплашват никого. Трудно е да бъдеш предпазен, защото диверсионните групи проникват в града на дребни групи “, сподели боецът.

Така влизането в Бахмут ще бъде допустимо единствено със специфични пропуски.

" Мадяр " добавя, че в Бахмут е неспокойно, врагът прави опити да обкръжи града в покрайнините, само че обстановката се управлява от украинските военни.

Друг украински войник ​​с прякор " Бахмутски дявол " в канала си в Telegram отбеляза, че нощес в града е била унищожена друга съветска диверсионна група. В същото време той добави, че доброволци могат да доставят филантропична помощ за Бахмут в Константиновка, откъдето украинските военни сами ще я вземат и ще я откарат до фронтовия град.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР