Дейвид Камерън пропиля приблизително £60 000, наемайки луксозен частен самолет,

...
Дейвид Камерън пропиля приблизително £60 000, наемайки луксозен частен самолет,
Коментари Харесай

Дейвид Камерън пропиля £60 000 от парите на данъкоплатците за 89 минути в Албания

Дейвид Камерън пропиля почти £60 000, наемайки първокласен частен аероплан, с цел да го откара до Албания - единствено с цел да бъде заставен да се върне в Лондон единствено след час и половина, с цел да може Риши Сунак да свика изборите.

В това, което можеше да бъде последното му оскърбление като министър на външните работи, Лорд трябваше да посети столицата Тирана, където щеше да му бъде уредено охолно посрещане - със синдикални флагове, обрисувани по улиците, и триетажна фотография на себе си, закичена на държавна постройка.

Но самолетът - Embraer Legacy 600, нает от малтийската компания Vistajet - беше на земята единствено 89 минути, преди той да бъде свикан на изключително съвещание на кабинета.

Емили Торнбъри, общоприет прокурор в сянка на лейбъристите сподели: „ Това обобщава толкоз доста от това, което не е наред с това държавно управление: гротескното хабене на парите на данъкоплатците, изразходвани за наемане на още един първокласен частен самолет; невероятният безпорядък от това да се постанова да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР