От началото на войната в Украйна над 2 500 цивилни

...
От началото на войната в Украйна над 2 500 цивилни
Коментари Харесай

Над 2500 цивилни загинали в Мариупол от началото на войната

От началото на войната в Украйна над 2 500 цивилни са починали в Мариупол, който се трансформира в знак на съпротивата против Москва. В 19-ия ден на войната съветският огън се ожесточи, оповестяват от bgonair.bg.

А четвъртият кръг от договаряния сред Русия и Украйна завърши без съответни резултати. Очаква се те да продължат и на следващия ден. Киев се надява на сделка за среща сред Путин и Зеленски. От Кремъл обаче, оповестиха, че публично такова искане от Киев не е постъпвало.

Преговорите се организираха на фона на нови удари в редица градове. При обстрел на жилищна постройка в Киев са починали минимум двама души. За офанзива се оповестява и в Донецк - с минимум 20 починали. Остава тежка обстановката в Мариупол. В града през днешния ден беше обявено за още една жертва - умряла е една от бременните дами, ранени при съветския въздушен удар против родилен дом предходната седмица.

А държавната нуклеарна компания " Енергоатом " заяви, че съветски елементи са взривили муниции покрай един от реакторите в АЕЦ " Запорожие ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР