От известно време насам най-тиражираната новина в лайфстайл медиите е

...
От известно време насам най-тиражираната новина в лайфстайл медиите е
Коментари Харесай

Ванко 1 взе категорично решение за любимата на сина му

От известно време насам най-тиражираната вест в начин на живот медиите е свързана с персоналния живот на сина на Ванко 1. Твърди се, че наследникът на рапъра е съществено привързан с носителката на купата " Лейди България "  Карина Атанасова.

Двамата са били видяни да демонстрират любовта си в пловдивски клуб, по време на празненството за рождения ден на Петър. Според клюкари връзките сред татко и наследник Главчеви сега са изключително обтегнати, поради настояването от страна на Петър, Карина да бъде час по-скоро назначена на работа в стоматологичната им клиника V1 Dental Clinic. 

И въпреки до преди дни да бе настояща публикация за служба " рецепционистка ", Ванко 1 бил безапелационен, че в неговата клиника ще работят единствено и само експерти. На няколко пъти към този момент той споделя, а даже и в народен ефир, че приоритет му е пациентите да получат най-хубавото обслужване и лекуване. 

 

Това била и причината да попари мераците на сина си за професионалното бъдеще на претендент снахата. 

 

Той бил безапелационен в преценката си и след ден към този момент във V1 Dental Clinic на рецепция бе назначена друга пловдивска хубавица, пишат от Хотарена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР