Преди ден Венера – планетата на любовта, красотата, занаятите, творчеството,

...
Преди ден Венера – планетата на любовта, красотата, занаятите, творчеството,
Коментари Харесай

Планетата на любовта и парите сменя своя знак, ето кои ще са късметлиите

Преди ден Венера – планетата на любовта, хубостта, занаятите, творчеството, лукса, парите и бизнеса – смени своя астрологичен знак. Тя напусна Телеца (където бе на трон) и влезе в бранша на Близнаците. Там ще остане в идващия месец до 17 юни. Очаква се това да докара до фрапантна смяна в публичния и персоналния живот.

Лукс

През последните няколко седмици Венера в Телец забави темпа на всекидневието ни, мнозина се успокоиха като в мъхесто одеяло, прекарвайки дните с романтика, фикция и разкош. От време на време идилията се нарушаваше от кавги, свързани със земя, парцели, нарушение на комфорта, забатачени планове измежду природата. Оттук насетне ритмусът на Венера ще се пречупва през шумния, любопитен и изменчив въздушен знак Близнаци.

Астрологът Венета Матева коментира за " Телеграф ", че в веществен проект Венера ръководи парите, движимостите, стандарта на живот, дипломацията и бизнес връзките. Положението ѝ в символ Близнаци ще е белязано с любознание, търсене на информация, другарство и разкриване на нови пътища за развиване.

Срещи

" Използвайте това време, с цел да осъществите нужните срещи и диалози с сътрудници и сътрудници. Бъдете открити и споделяйте концепциите си. Потърсете остарели познати, с които можете да извършите нещо дружно. Търсете информация, четете, слушайте, доверявайте се и споделяйте проблеми. Времето ще предлага благоприятни условия на тези, които ги търсят “, пояснява звездните знаци Венета.

Романтика

Болшинството от хората обаче свързват втората планета от Слънчевата система с другарските и сантименталните връзки. Сега те обаче ще се случват по Близнашки.

" Очаквайте нови запознанства, предпочитание за другарство, инцидентни срещи и леко развиване на персоналните връзки. Ще ни бъде прелестно да поддържаме връзка на всевъзможни тематики и ще се радваме на споделеното време дружно. Палавото въодушевление на Венера и влечението ѝ към флирта ще донесе повече О2 на връзките ни и връзките в бизнес и персонален проект. Използвайте тази сила, с цел да постигате повече като на смешка, това, което сте считали за немислимо и недостъпно. Сега множеството порти ще бъдат отворени и повече сърца ще чакат вашето " Добро утро “ и " Лека нощ “. Подайте си ръка и изберете свързването въпреки и онлайн, пред това да бъдете сами. И не забравяйте, че всички ние сме свързани, а любовта и добрината са заразни “, поучава родната астроложка.

Късметлии

Според нейните калкулации най-привилегировани от гостуването на Венера в Близнаци ще бъдат въздушните знаци – Водолей, Близнаци и Везни. Те могат да чакат повече информация и развиване на делата. Радост и триумфи този пренос ще носи и на всички Овни и Лъвове. Телците ще се радват на нови срещи и запознанства. На Раците се дава време да проведат значимите си срещи и диалози и да се приготвят за позитивни отговори в персонален и професионален проект.

На Козирозите и Скорпионите новата енергетика на Венера няма да донесе разтърсвания. Те би трябвало да бъдат спокойни, избирайки обичани занимания и приятна компания.

Внимателни и търпеливи в този интервал би трябвало да бъдат Стрелците, Рибите и Девите. За тях интервалът не е подобаващ за значими срещи и диалози. Възможно е да се усещат неразбрани и неудовлетворени от резултатите.

Пътна карта

Индийски астролози разкриват още, че знакът, в който Венериният подтик в този момент ще циркулира, ни дава пътна карата за това по какъв начин можем да подходим към любовта или финикийските знаци. Тук обаче не става въпрос за огромните капитали в банката, а по-скоро за парите, които държим в джоба си и оперираме с тях всекидневно. В сферата на взаимоотношенията ще има много диалози онлайн или в чата, което е добре за основаване на нови партньорства, само че и за изясняване на връзките или поднасяне на извинения. А ето и главните трендове по зодии от разходката на Венера в Близнаци (Не забравяйте да прочетете и информацията за асцендента си, ако го знаете - б.а.).

Клюкари мъчат Овена

След като прекара известно време във вашата парична зона, насърчавайки ви да се свържете с другари и близки по финансови въпроси и да търсите нови пътища за печелене, Венера в този момент се реалокира в бранша на връзките ви. Този пренос ще ускори способността ви да се свързвате и да научавате повече от вашия обществен кръг. Очаквайте телефонът ви да се загрее от позвънявания от някогашни или евентуални клиенти в работата. В сферата на персоналния живот ще имате повече срещи с другари или обичани. А може би даже да се насладите на взаимно пътешестване на по-късо разстояние. Пазете се от злословия, не хващайте религия и не се връзвайте на всичко, което чуете.

Телецът се глези

Сега другояче деликатните в областта на любовта и парите Телци ще му поотпуснат малко юздите. Така едни от знака ще стартират да си угаждат повече, да вършат шопинг турове из моловете, да харчат за дрешки и лакомства. Други ще заложат на скъпите пътешествия до екзотични дестинации. Трети ще влагат в техника и обзавеждане на дома. В сферата на кариерата ще имате опция да задвижите планове, които да ви донесат бързи приходи. В съкровен проект наклонността с глезенето ще продължи, а особеното в този момент е, че някои от знака ще решат да дадат късмет на хора, които много-много не са техният вид. Периодът е подобаващ за подсилване на вашето самочувствие, само че и за икономисване при една група от знака. Така че угаждайте си, само че с мяра.

Близнаците печелят пари и другари

Годишното пътешестване на обичащата хубостта Венера във вашия знак е късмет да експериментирате с персоналния си жанр. Тук звездите визират промяна от промяна на прическа или цвета на косата до разкрасителни процедури и даже пластични интервенции.

В сферата на работата ще привлечете повече другари, сътрудници и финанси в сметката си, стига да вършиме това, което нормално вършат Близнаците. Т.е. да контактувате на воля и да трупате информация.

Все отново ще има и такива, които ще желаят да  слагат на пауза живота си, като се насочат към по-приятната и занимателна страна на битието посредством пътешествия или стимулиращи диалози с другари. Мнозина ще открият, че това ще им донесе доста повече наслада и задоволство, в сравнение с да изкарат някой лев допълнително.

В сферата на персоналния живот ще притегляте повече внимание към себе си. Флиртовете през чата или онлайн платформи за срещи би трябвало да имат по-голям резултат от нормалното, защото Близнаците ръководят технологиите.

Ракът лекува остарели рани

При мнозина от този съществен знак Венера в Близнаци ще насочи фокуса във вътрешността. Т.е. вместо повишение на комуникативността ще има повод към свръхсензитивност, интровертност. Това може да се материализира като апел за проучване на вашата нематериалност и вътрешния прочувствен свят, лечение на остарели душевни рани. Други от знака ще са фокусирани в ретроспекции на свои отминали връзки. Поради това може да се отдалечите от срещите, да сте по-разсеяни от нормалното. Периодът е удобен за начеване на духовни практики, визити на йога курсове, пътешествия до свети места, храмове и манастири.

Лъвът на своя територия

През май и първата половина на юни ще бъдете на своя територия. А повода е, че Венера в Близнаци ще ви носи все неща, които обичате: другари, празненства, злословия, страсти. Шансовете за всичко това ще изобилстват – ще имате  предложения за тържества, за бизнес срещи, а някои пък събрания на етажната благосъстоятелност. Ще имате промени (добри или не толкова) в работата, в областта на приходите от втора активност (фирма).

В различен аспект преносът на втората планета ще насърчи някои от Лъвовете да се записват в клуб по ползи, политическа партия, да стартират да поддържат връзка повече с другари (колеги) или даже да стартират взаимно креативно начинание. Мечтайте самоуверено.

Девата върти обич с сътрудник

Венера в Близнаци се чака да донесе вълнуващи завършения и запознанства при  доста от астрознаците. Девите също ще бъдат споходени от тази благина, само че в най-общ проект те ще бъдат наранени откъм кариерата. Действайте по-смело там, заявете задачите и упоритостите си пред вашите сътрудници и шефове и ще получите поддръжка и заслужени овации. Не са малко и тези, които ще осъществят верните контакти за издигане.

При трети от знака обаче са вероятни промени на работата или флирт в службата, съчетаващ потребното с приятното. Да му мислят обвързаните. В съкровен проект не е изключено още да се замесите в сантиментални оферти за брак.

Везните да стягат куфарите

Венера е вашата планета шеф, която в този момент ще задейства зодиакалния ви бранш на приключенията. Заради това мнозина ще се усещат подготвени да се откажат от нормалната си ежедневна рутина и да разширят хоризонтите си. Това може да стане посредством пътешествия до екзотични дестинации или начеване на образование/преквалификация. Планирането на ваканцията в същото време на годината си е изцяло в реда на нещата, дори сте позакъснели. В случай че желанията ви са други, като да вършиме ремонт, то помислете за пътешестване на малко разстояние или 2-3-дневна отмора до някой язовир с другари. В сферата на работата бъдете нащрек, тъй като изгоди ще имате и от инцидентни срещи. Същото се отнася и за любовта, която може да седи до вас в автобуса/самолета или в някое кафене.

Скорпионът купува дом

Представителите на този воден знак ще имат обещаващи буйни сантиментални завършения, от една страна, а от друга, работа с финанси, документи за наследства, застраховки.

В сферата на прочувствените връзки ще имате приятни мигове  - нещо, за което сигурно ще копнеете в този момент повече от нормално. Очаквайте новости и към интересуващи ви имотни въпроси, правосъдни каузи за това и други Тъй като в този момент Венера в Близнаци управлява взаимните запаси, някои от знака ще се замислят дали да не си сложат главата в торбата дружно с обичан човек за покупката на общ дом. Задава се промяна, не се опасявайте да израснете до индивида, който желаете да бъдете.

Попътен вятър за Стрелеца

Стрелците са едни от най-големите късметлии, защото преносът на Венера в Близнаци ще раздвижи много техния любовен живот и работни планове. Свободните е добре да създадат нещо отвън рутината, да посетят ново кафене, да се запишат на курс по изобразяване, готварство, което ще усили възможностите им за среща на подобаващ сътрудник. А заетите през идните седмици ще скрепят още по-силно връзката си. Всъщност без значение дали искате  да издигнете сантименталната си връзка на последващо равнище или в работата си – да измислите креативна визия за нов бизнес с колега/приятел, ще имате попътен вятър в платната.

Роднини бавят децата на Козирога

Планетата на взаимоотношенията ще се движи през бранша на вашето здраве и ежедневна рутина. Очаквайте повече срещи и работни отговорности, което ще сътвори напрежение в персоналния ви живот. За благополучие ще можете да разчитате повече на другари и обичани хора. И в случай че сте желали да преработите или рационализирате графика си, с цел да намалите напрежението, в този момент ще поучите рамо от обществения си кръг и от родственици за децата или друго. В персоналния живот ще имате по-често опция посредством дребни жестове да показвате на околните си, че държите на тях. На помощ идва бързата сила на Близнаците, която ще ви даде хрумвания.

Хубав интервал за Водолея

Водолеите да се готвят за съществени занимания. Една част от знака ще имат шанса за мимолетни флиртове. Така че търсещите някакъв необвързващ тип партньорство ще имат удача. Съветът на небосклона е да отговаряйте с " да “ на предложения – в това число за първи срещи – тъй като даже да се изложите,  евентуално там ще срещнете нови другари. Друга група от знака ще намерят време за упражняване на нови или остарели занимания, спорт. Трети от Водолеите ще харчат повече пари за игри на шанса, скъпи картини, бижута. За това е добре да не надскачат финансовия си растеж.  Имайте поради, че в този момент близките ще ви ценят поради вашите гении, а не поради някакви полезности и притежания.

Рибите ремонтират или играят

В общоприет проект интервалът ще ви отдалечи малко от романтиката и сериозните работни задължения и ще ви накара да се фокусирате  върху връзките в фамилията или дома. Ремонтите, даже козметични, ще минат безпрепятствено и окуражително за бъдещи по-мащабни планове. Венера в Близнаци обаче се свързва и със занимания и игри, тъй че изключително фамилните да се приготвят за настолни игри, разглеждане на фамилни албуми, гледане на филми – когато вали. А грейне ли слънце – загрявайте за футбол и разходки с колелото. Тъй като Близнаците ръководят и младите, времето в този момент е ужасно да събудим детето в себе си. Почивката с обичаните хора и по-млади родственици ще ви донесе непредвиден заряд.

Мнозина Риби ще преоткрият удоволствието от дребните неща – приготвянето на вкусна рецепта с деца и внуци, садене на цветя, основаването на нов по-красив фон на жилището.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР