От фирма ПИМК, която строи стадион “Христо Ботев разпространиха кадри

...
От фирма ПИМК, която строи стадион “Христо Ботев разпространиха кадри
Коментари Харесай

Повечето забележки по “Колежа” са отстранени

От компания ПИМК, която строи стадион “Христо Ботев ” разпространиха фрагменти от работата по оборудването през последните часове. В момента се инсталират стремително седалки по естрада “Изток ”, като също по този начин се натъртва съществено и на отвесната планировка. Днес пък след обзор на констативни протоколи са били отстранени няколко от забележките по “Колежа ”. Отстранените проблеми са следните: ВиК, структури, отвесна планировка – като по нея се доработват в придвижване още дребна част. Има несъмнено и още някои грешки, само че те се отстраняват в придвижване, оповестяват още от компанията строител.

" Днес след обзор на констативни протоколи бяха отстранени следните забележки: ВиК, структури, отвесна планировка - като по нея се доработват в придвижване още дребна част. АС- множеството забележки са отстранени, останалите също се отстраняват в придвижване ", споделиха от " ПИМК ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР