Хосе Кордоба има само едно препятствие пред себе си, за

...
Хосе Кордоба има само едно препятствие пред себе си, за
Коментари Харесай

Кордоба става футболист на Рейнджърс в началото на новата седмица

Хосе Кордоба има единствено едно затруднение пред себе си, с цел да бъде състезател на Рейнджьрс. Защитникът на " сините " би трябвало да мине медицинските проби. Твърди се даже, че към този момент има и назначена дата за тях. Това ще стане най-вероятно в понеделник или вторник.

Както е известно, появиха се информации, че Норич също е показал интерес към него. На Острова обаче направиха следствие и оповестиха, че в действителност е имало подобен интерес, само че той към този момент е минало. Така Кордоба щял да поеме към Шотландия, вместо към Англия.

Тестовете би трябвало да бъдат направени скоро, тъй като след края на родното състезание той би трябвало да се причисли и към националния тим на Панама, който започва в Испания подготовката си за присъединяване на шампионата Копа Америка. Целта на претендентите за Кордоба е да го вземат точно преди началото на конкуренцията. Твърди се, че Левски ще получи в началото 2 млн. паунда за него, а по-късно ще си докара още 1,2 млн. от бонуси, написа " Мач Телеграф ".
 Стивън Жерард се сбогува с Левски: 11 прелестни години, постоянно един от вас!
Стивън Жерард се сбогува с Левски: 11 прелестни години, постоянно един от вас!

Ще търси ново развиване на своята кариера

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР