„Опонентите ни заложиха на атаките срещу нас, защото няма какво

...
„Опонентите ни заложиха на атаките срещу нас, защото няма какво
Коментари Харесай

Йотова: С президента Радев започнахме трудната битка срещу десетилетието на Борисов

„ Опонентите ни заложиха на офанзивите против нас, тъй като няма какво да предложат. Пет години бяхме под блокада, пробваха се да ни спрат по всевъзможни способи и да ни накарат да слушаме. Устояхме на натиска, ще издържим и в този момент, тъй като зад нас сте вие, вашата поддръжка ни прави по-силни и по-смели. “ Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова в Северния парк пред поданици от 25 МИР.

„ Не отстъпихме от обещанията, които ви дадохме през 2016 година, и през днешния ден стоя пред вас с високо вдигната глава. Върнахме престижа на президентската институция. Г-н Плевнелиев беше занулил институцията и категорично изпълняваше партийните и политическите поръчки на Борисов, поругавайки взаимния надзор сред институциите, записан в Конституцията “, посочи Илияна Йотова.

Тя съобщи, че с президента Радев са почнали сложната борба против десетилетието на Борисов, което лиши вярата в законите, против страната монопол, чиито метастази са във всяка система.

„ Единственият, който дръзна да раздра схемите и да извади на ярко зависимостите, беше ген. Румен Радев “, посочи вицепрезидентът. Според нея съперниците се пробват да вбият чеп сред президентската двойка и Българска социалистическа партия, както и всички, които я поддържат, тъй като се опасяват и желаят да разцепят единството на всички, които желаят нова България.

Йотова разяснява сполучливата формула на служебния кабинет, който по думите ѝ ще остави положително завещание на последващо постоянно държавно управление. Вицепрезидентът е уверена, че такова ще се сформира след изборите на 14 ноември.

Илияна Йотова прикани повече българи да гласоподават, с цел да „ спечелим изборите на първи тур “. „ Обещавам ви, че тогава България ще бъде друга “, безапелационна беше тя.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР