Въпреки че повечето американци имат пари, затрупани на фондовия пазар,

...
Въпреки че повечето американци имат пари, затрупани на фондовия пазар,
Коментари Харесай

Ето какво смятат американците за най-добрата дългосрочна инвестиция

Въпреки че множеството американци имат пари, затрупани на фондовия пазар, това не е това, което считат за най-хубавата дълготрайна инвестиция, съгласно нов изследване на Gallup. И по този начин, какво е?

Това биха били недвижими парцели, като 36% от респондентите показват този остарял дирек на американската фантазия като най-хубавото място за вложение на парите си, откри организацията за изследване в годишните си стопански и персонални финансово изследване. Акциите са класирани на второ място, като 22% ги правят оценка като най-добрият избор за възвръщаемост във времето.

Проучването предлага надникване в метода на мислене на типичния вложител, чиито отзиви може да са повлияни повече от скорошната пандемия- повишаване на цените на жилищата, а не действителната дълготрайна възвръщаемост на собствеността по отношение на акциите. Разбира се, недвижимите парцели несъмнено могат да се изплатят, като класът активи възстановява към 215% от 2000 година насам, съгласно показателя за жилища на S&P CoreLogic Case-Shiller.

И в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР