Депутатът-ветеран Даян Абът каза в сряда, че й е било

...
Депутатът-ветеран Даян Абът каза в сряда, че й е било
Коментари Харесай

Даян Абът получи забрана да се кандидатира за Лейбъристката партия

Депутатът-ветеран Даян Абът сподели в сряда, че й е било неразрешено да се кандидатира за Лейбъристката партия на общите избори след отстраняването й поради забележки по отношение на евреите.

Абът, левият народен представител от Hackney North и Stoke Newington, сподели пред Financial Times, че партията е възстановила камшика, само че няма да й разреши да се кандидатира на 4 юли. Лейбъристите бяха потърсени за коментар.

Ходът да се попречи на Абът, първата черна жена народен представител във Англия, да съставлява лейбъристите, провокира вълна от рецензии към партийния водач сър Кийр Стармър.

Momentum, лява група за напън, съобщи, че е „ отвратена и отвратена “ от отношението на лейбъристите към Абът и че решението да попречат на кандидатурата й е „ пестник в лицето “ за хора, които са били въодушевени от нейната храброст пред лицето на дискриминация и малтретиране. 

„ Това е тъмен ден за Лейбъристката партия, когато Даян Абът не е добре пристигнала като народен представител от Лейбъристката партия, само че е добре пристигнала твър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР