МАДИСЪН, Уисконсин — След повече от три десетилетия изследователи на

...
МАДИСЪН, Уисконсин — След повече от три десетилетия изследователи на
Коментари Харесай

Скелет, намерен в комина на музикален магазин в Медисън, Уисконсин, идентифициран след 34 години

МАДИСЪН, Уисконсин — След повече от три десетилетия откриватели на ДНК и управляващи идентифицираха скелет, открит в комина на музикален магазин в Медисън, Уисконсин.

Собствениците на магазина Good 'n Loud Music откриха " Dane County Chimney Doe " на 3 септември 1989 година, до момента в който премахваха бойлер, съгласно плана DNA Doe. Те първо видяха череп през тръба, преди да открият целия скелет, който носеше огърлица с стоманен кръст и изгнили облекла. Съдебномедицинска аутопсия разкри, че останките принадлежат на бял мъж на възраст сред 18 и 35 години. Той беше висок към 5'7 инча.

Проектът DNA Doe работи с полицейското ръководство на Мадисън, с цел да разпознава останките. В понеделник планът разгласи самоличността: Рони Джо Кърк от Тълса, Оклахома.

Полицията в Медисън се свърза с плана DNA Doe през 2019 година, 30 години след откриването на скелета, за помощ при идентифицирането му благодарение на нов способ за проучване на ДНК. Лабораторията по правосъдна медицина Астрея в Санта Круз взе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР