316 изключително ценни артикула на олимпийски шампиони и медалисти, световни

...
316 изключително ценни артикула на олимпийски шампиони и медалисти, световни
Коментари Харесай

Ценни експонати бяха изложени в регионалния исторически музей на Плевен по случай Деня на града

316 извънредно скъпи продукта на олимпийски първенци и медалисти, международни и европейски първенци ще бъдат ситуирани в районния исторически музей на Плевен в идващите шест месеца. Изложбата " Личности и събития в българския спорт " се провежда от асоциацията " Докосни дъгата ". Това е второто издание след дебюта в Пазарджик. Организаторите желаят да я трансфорат в обичайната и в идващите месеци и години да посети най-големите градове в страната.

" Това е страховит състезателен ъгъл, който освен шест месеца би трябвало да остане в Плевен. Мисля, че тук му е мястото и би трябвало да си стои вечно, тъй като Плевен е град който ражда и ще продължи да ражда първенци ", показа Ивет Горанова пред Българска национална телевизия, която беше посетител на изложбата.

" Всеки един продукт, който е тук е тъпо, че не може да приказва. Той е извънредно скъп освен като продукт, а и цялата стойност, която стои зад него - време, тренировки, труд, старания, тъй че е значимо. Това е история, ние би трябвало да си познаваме историята, тъй като има ли история, има и бъдеще ", добави Ренета Камберова пред камерите на Българска национална телевизия, която също беше посетител на събитието.

Вижте целия материал във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР