Онзи ден се появиха слухове за раздялата на Кайли Дженър

...
Онзи ден се появиха слухове за раздялата на Кайли Дженър
Коментари Харесай

Медиите отрекоха новината за раздялата на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

Онзи ден се появиха клюки за раздялата на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе след няколкомесечна връзка и по самодейност на артиста, само че таблоидът TMZ отхвърли тази информация. Според източници, близки до двойката, това, че бизнесдамата и звездата от „ Назови ме с твоето име “ не се появяват обществено, не значи, че са се разделили, твърди таблоидът. Между двойката всичко е наред, те към момента са дружно и „ всяко известие за противоположното е погрешно “, настояват още източниците. Вероятно Кайли и Тимъти пазят персоналното си пространство и се пробват да създадат всичко допустимо да не се появяват дружно на обществени места, до момента в който не схванат, че всичко сред тях е съществено.


Твърди се, че романсът на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе е почнал преди към шест месеца, когато Range Rover на по-малката сестра на Ким Кардашян е бил видян покрай имението на артиста. По-късно те бяха видени дружно на среща в Лос Анджелис, когато прекараха известно време в колата на Кайли пред мексиканския ресторант Tito " s Tacos. В началото на лятото те бяха снимани дружно на барбекю с другари.

25-годишната Кайли Дженър имаше връзка с рапърите Тайга и Травис Скот, от последния тя роди две деца: щерка Сторми и наследник Еър. Двойката се раздели по-рано тази година.

27-годишният Тимъти Шаламе излизаше с дъщерята на Мадона, актрисата и моделка Лурдес Леон, а по-късно с Ейса Гонзалес и Лили-Роуз Деп. Досега нито Кайли Дженър, нито Тимъти Шаламе са коментирали обществено връзката си. Но този разказ беше коментиран от някогашния ухажор на Кайли Травис Скот: в новата му ария има препратки към Тимъти Шаламет. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР