Окръжната прокуратура в Търговище повдигна обвинение за убийство, извършено по

...
Окръжната прокуратура в Търговище повдигна обвинение за убийство, извършено по
Коментари Харесай

Жестоко убийство в Търговищко, сред извършителите – двама непълнолетни

Окръжната прокуратура в Търговище повдигна обвиняване за ликвидиране, осъществено по изключително непосилен за жертвата метод и с особена свирепост, по хулигански подбуди, - на двама мъже на възраст 26 година и 50 година и на две малолетни момчета - на 15 година и на 16 година

Обвиняемите са арестувани за период до 72 часа и следва внасяне в съда на искане за налагане на най-тежката мярка за процесуална насила по отношение на тях - " Задържане под стража ", оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Двайсет и шест годишният мъж е криминалнопроявен и е направил действието при изискванията на рисков рецидив.

Престъплението е от вечерта на 23 март. 51-годишната жертва на жестокото ликвидиране бил на посетители в село Ралица, когато в дома на домакините му пристигнали двамата малолетни. Те нанесли побой на мъжа. Малко по-късно към тях се включили и другите двама обвинени. Четиримата натоварили жертвата в автомобил. На идващия ден тялото на мъжа било открито отвън селото.

Работата по следствието продължава, обясняват се претекстовете за осъществяване на жестокото ликвидиране, както и детайлите към случая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР