Шави Ернандес се сбогува с Барселона, след като стана ясно,

...
Шави Ернандес се сбогува с Барселона, след като стана ясно,
Коментари Харесай

Шави на сбогуване: Никога не е лесно да напуснеш клуба на живота си

Шави Ернандес се сбогува с Барселона, откакто стана ясно, че след края на сезона към този момент няма да бъде треньор на каталунците.

Бившият полузащитник на Барса излезе с прочувствена обява в обществените мрежи, с която се обърна към клуба и почитателите.
 Треньорът на Севиля: Колко зле се отнася Барселона към своите митове?
Треньорът на Севиля: Колко зле се отнася Барселона към своите митове?

Ето детайлности

Ето какво написа Шави:

" Скъпи кулери, в неделя престоят ми на пейката на Барса ще приключи. Никога не е елементарно да напуснеш клуба на живота си, само че съм доста горделив, след две години и половина отпред на съблекалня, която е като второ семейство.

Искам да благодаря на почитателите за поддръжката и обичта, постоянно са били до мен и постоянно са ми показвали същата обич като на футболната ми сцена. От неделя ще съм още един кулер на трибуните, или в този момент на Олимпийския стадион, или след няколко месеца на " Камп Ноу ". Защото преди да съм състезател или треньор съм почитател на Барселона и желая единствено най-хубавото за клуба в живота ми.

Работих със страхотна група играчи и страховит личен състав. Благодарение на всички тях постигнахме поставените цели, завършвайки предходната година с Ла Лига и Суперкупата.

Този сезон нещата не минаха както искахме, само че пуснахме и помогнахме за израстването на ново потомство млади футболисти от Ла Масия, които въодушевяват всички почитатели на Барселона.
 Официално: Барселона уволни Шави!
Официално: Барселона уволни Шави!

Ето детайлности

Много благодаря на всички. До почитателите, играчите, личния състав, чиновниците на клуба, президента, Съвета на шефовете, спортните шефове, медиите и всички, с които споделих пътуването през тези два сезона и половина.

Пожелавам най-хубавото на клуба който държа в сърцето си.

Да живее Барса "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР