Окръжен съд – Кюстендил потвърди мярка за неотклонение Задържане под

...
Окръжен съд – Кюстендил потвърди мярка за неотклонение Задържане под
Коментари Харесай

Оставиха в ареста обвинен в купуване на гласове в Дупница

Окръжен съд – Кюстендил удостовери мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, във връзка с обвинен за пазаруване на гласове.

Тричленен състав на съда удостовери определение на районен съд – Дупница, с което е взета мярка за неотклонение,,Задържане под стража ”, във връзка с М. К., на 45 години от гр. Дупница за предложение на другиго на имотна облага- на 5 лица от гр. Дупница, за да ги склони да упражнят изборното си право на глас, на плануваните на 02.10.2022 година избори за национални представител на РБългария, в интерес на избрана политическа партия - закононарушение.

Окръжен съд – Кюстендил дефинира като вярна преценката на районен съд – Дупница за съпричастност на М. К. към инкриминираното действие. Престъплението е тежко по смисъла на Наказателен кодекс и с висока степен на социална заплаха. Съдебният състав смята, че е налице и действителна заплаха обвиненият да извърши закононарушение. Той е неведнъж осъждан и това не е довело до смяна в държанието му. Определението на Окръжен съд – Кюстендил е дефинитивно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР